fbpx

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρβεϊ Μπαρνς από τη Λέστερ η Νιουκάστλ

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρβεϊ Μπαρνς από τη Λέστερ η Νιουκάστλ

Στη Νιουκάστλ ανήκει επισήμως από σήμερα (23/7) ο 25χρονος μέσος Χάρβεϊ Μπαρνς. Οι «ανθρακορύχοι» χρειάστηκε να δαπανήσουν 38 εκατ. στερλίνες για να κάνουν δικό τους από τη Λέστερ Σίτι τον Μπαρνς, έναν ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες της τελευταίας. Ο Άγγλος διεθνής αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Νιουκάστλ αυτό το καλοκαίρι, μετά από την απόκτηση των Γιανκούμπα Μίντε και Σάντρο Τονάλι. Η Νιουκάστλ τερμάτισε στην 4η θέση της Premier League την προηγούμενη σεζόν και θα αγωνιστεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023-24) για πρώτη φορά από τη σεζόν 2003-04.

Μετά από 16 χρόνια στη Λέστερ, αλλά και 187 εμφανίσεις και 45 γκολ στην πρώτη ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του απέναντι στην Πόρτο στο Champions League, ο Μπαρνς ανακοινώθηκε από τη Νιουκάστλ.

Στη Νιουκάστλ ανήκει επισήμως από σήμερα (23/7) ο 25χρονος μέσος Χάρβεϊ Μπαρνς. Οι «ανθρακορύχοι» χρειάστηκε να δαπανήσουν 38 εκατ. στερλίνες για να κάνουν δικό τους από τη Λέστερ Σίτι τον Μπαρνς, έναν ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες της τελευταίας.

Ο Άγγλος διεθνής αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Νιουκάστλ αυτό το καλοκαίρι, μετά από την απόκτηση των Γιανκούμπα Μίντε και Σάντρο Τονάλι. Η Νιουκάστλ τερμάτισε στην 4η θέση της Premier League την προηγούμενη σεζόν και θα αγωνιστεί στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023-24) για πρώτη φορά από τη σεζόν 2003-04.

Μετά από 16 χρόνια στη Λέστερ, αλλά και 187 εμφανίσεις και 45 γκολ στην πρώτη ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2016, όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του απέναντι στην Πόρτο στο Champions League, ο Μπαρνς ανακοινώθηκε από τη Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο