fbpx

«Μπάσιμο της Βάσκο για Καρασκάλ»

«Μπάσιμο της Βάσκο για Καρασκάλ»

Σύμφωνα με Μέσα της Βραζιλίας η Βάσκο Ντα Γκάμα έκανε πρόταση για τον Χόρχε Καρασκάλ που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Βάσκο έστειλε πρόταση στην ΤΣΣΚΑ για να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτων του Χόρχε Καρασκάλ (σ.σ. το άλλο 50% ανήκει στην Ρίβερ Πλέιτ).

Ο Καρασκάλ τραβά την προσοχή της ποδοσφαιρικής αγοράς και γι΄ αυτόν ενδιαφέρονται πολλές ομάδες, εκ των οποίων αρκετές είναι από την Βραζιλία.

Η Βάσκο συζητά με τους μάνατζερ του Καρασκάλ για να καταλήξει σε έναν κοινό παρονομαστή. Η διαπραγμάτευση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αλλά ο Κολομβιανός ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο.

Τον Ιανουάριο, ο επιθετικός μέσος ήταν περιζήτητος από ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Βραζιλίας, αλλά οι Ρώσοι έπαιξαν σκληρά και ζήτησαν υψηλό ποσό για να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την ρήτρα λόγω του πολέμου και να αναστείλει το συμβόλαιο με τους Ρώσους».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρπόφ που είπε:

«Σχετικά με την πρόταση της Βάσκο για τον Καρασκάλ, τα δεδομένα ειναι συγκεκριμένα. Μπορώ να προσθέσω ότι οι Βραζιλιάνοι έκαναν προσφορά 4.000.000 ευρώ συν μπόνους που μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 5.000.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Δεν πρόκειται για πρόταση δανεισμού όπως αυτή που εκανε πρόσφατα η Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά το ποσό είναι πολύ μικρό. Αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια…»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο