fbpx

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει «πακέτο» τους Τσερκί και Μπαρκολά από τη Λιόν

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα θέλει «πακέτο» τους Τσερκί και Μπαρκολά από τη Λιόν

Τα δύο επόμενα «παιδιά-θαύματα» του γαλλικού ποδοσφαίρου, τον 19χρονο Ραγιάντ Τσερκί και τον 20χρονο Μπράντλεϊ Μπαρκολά από τη Λιόν έχει βάλει στο στόχαστρό του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, θέλοντας να τους αποκτήσει «πακέτο» απ’ τους «λιονέ».

Με τον Ριάντ Μαχρέζ να έχει ήδη αποχωρήσει για τη Saudi Pro League και τον Μπερνάρντο Σίλβα να έχει σταθερά τάσεις… φυγής για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, ο Καταλανός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, βλέπει στα πρόσωπα των δύο νεαρών Γάλλων το… μέλλον και δύο αστέρια που μπορούν να δώσουν έξτρα ώθηση τα επόμενα χρόνια στην ήδη εντυπωσιακή Σίτι.

Για την ώρα οι «πολίτες» έχουν αποκτήσει μόνο τον Ματέο Κόβατσιτς από την Τσέλσι, όμως όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Γκουαρδιόλα ετοιμάζεται να κάνει την… κίνησή του για τους δύο νεαρούς άσους της Λιόν.

Ο επιτελικός μέσος Τσερκί είναι ήδη 12 φορές διεθνής με την U21 των «τρικολόρ» (5 γκολ), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 5 γκολ και 6 ασίστ σε 39 συμμετοχές με τη Λιόν (συμβόλαιο έως το 2025).

Ο δεξιός εξτρέμ Μπαρκολά (χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια) κατέγραψε 7 γκολ και 10 ασίστ σε 35 αγώνες και δεσμεύεται με το γαλλικό κλαμπ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο