fbpx

«Σκοτωμός» στη συνάντηση ΕΠΟ-Λίγκας για τα ποσοστά, αποχώρησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

«Σκοτωμός» στη συνάντηση ΕΠΟ-Λίγκας για τα ποσοστά, αποχώρησαν Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Χαμός έγινε στη συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία της Λίγκας και της ΕΠΟ για το θέμα της μείωση των ποσοστών από τις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών που δίνουν οι ΠΑΕ στην Ομοσπονδία.

Η αντιπροσωπεία της Λίγκας αποτελούνταν από την αντιπρόεδρο της Super League, Κάτια Κοξένογλου (Ατρόμητος) και τους Γιώργο Μποροβήλο (Αστέρας Τρίπολης), Μάκη Γκαγκάτση (ΠΑΟΚ), Λεωνίδα Μπουτσικάρη (Παναθηναϊκός), Κώστα Καραπαπά (Ολυμπιακός) και Γιώργο Κοσμά (ΑΕΚ).

Η λίγκα αξιώνει να μειωθεί το ποσοστό που καταβάλουν οι ομάδες στην ΕΠΟ για την πώληση ποδοσφαιριστών από το 5% στο 1% και να εξαλειφθεί για την αγορά παικτών. Από την ΕΠΟ υπήρξε κάθετη άρνηση και μάλιστα εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας φέρεται να έβαλε στο τραπέζι το ενδεχόμενο αύξησης των ποσοστών.

Τότε επικράτησε μεγάλη ένταση, με τους εκπροσώπους των ομάδων να αναρωτιούνται πως μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα. Από την αντιπροσωπεία της Λίγκας ειπώθηκε τότε προς εκπρόσωπο της ΕΠΟ:

«Να σας δώσουμε τη διοργάνωση να δούμε πως θα την κάνετε;», με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά να παρεμβαίνει και να λέει: «Κανονικά και το Κύπελλο πρέπει να μας δώσετε για να γίνει σωστά».

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, λέγοντας στους εκπροσώπους της Λίγκας πως:

«Είστε μία ακόμα ΕΠΣ της ΕΠΟ, για μας είστε η… ΕΠΣ Χίου». Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού Λεωνίδας Μπουτσικάρης αντέδρασε και είπε: «αφού μας θεωρείτε ότι είμαστε το ίδιο με την ΕΠΣ Χίου αποχωρούμε». Το ίδιο έπραξε και ο Ολυμπιακός και η συνεδρίαση διεκόπη.

Η μέρα είναι γεμάτη σήμερα στην ΕΠΟ. Στην Ομοσπονδία έχουν στείλει επιστολές ο Β. Μαρινάκης και ο Γ. Αλαφούζος, ο οποίος παρέστη και στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Και έπεται συνέχεια, αφού συνεδριάζει η ΕΕ της Ομοσπονδίας…  

Κι όλα αυτά ενώ ανακοινώθηκε επίσημα πως παραμένει ΓΓΑ ο Γιώργος Μαυρωτάς, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση των στημένων αγώνων…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο