fbpx

Άρης: Νίκησε τον Εθνικό Άχνας 3-1 αλλά αγωνιά για τον Μπράμπετς

Άρης: Νίκησε τον Εθνικό Άχνας 3-1 αλλά αγωνιά για τον Μπράμπετς

Πολύ καλός για μια ώρα για ένα ημίχρονο ο Αρης, νίκησε σε φιλικο παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» με 3-1 τον Εθνικό Αχνας αλλά εκείνο που τον «καίει» είναι ο τραυματισμός του Γιακούμπ Μπράμπετς.

Ο Τσέχος κεντρικός αμυντικός χτύπησε στο γόνατο στο 17′ και αποχώρησε με αφόρητους πόνους, υποβασταζόμενος, και πλέον στον Αρη όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μέχρι να μάθουν το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα υποβληθεί ο παίκτης.

Αρκετά καλός ο Αρης στο πρώτο μέρος χάρις κυρίως στις εμπνεύσεις και τη δημιουργία του Ζαν Ζουλ. Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο 13′, όταν ο Πάλμα πήρε την μπάλα από το λάθος αμυντικού, πάσαρε στον Ρουπ και σε κενή εστία ο Γερμανός έκανε το 1-0. Στο 40′ απείλησαν με έμμεσο οι Κύπριοι από λάθος του Χουτεσιώτη και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από μπαλιά του Νταρίντα, ο Γκρέι τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Μάρκοβιτς κι έκανε το 2-0.

Στο 2ο ημίχρονο και παρά τις πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα, ο Αρης μπήκε πολύ επιθετικά στο ματς και στο 51′ έφτασε στο 3-0. Σαβέριο και Χριστοδουλόπουλος συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έδωσε στον Νταρίντα που με υπέροχο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως η αντίδραση του Εθνικού Αχνας ήταν άμεση και στο 54′ ο Ηλία με ωραία ενέργεια και υπέροχο σουτ μείωσε σε 3-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Χριστοφή με δυνατό σουτ λίγο έλειψε να μειώσει κι άλλο το σκορ.

Μετά το 60′ ο ρυθμός έπεσε φυσιολογικά με τον Αρη πάντως να χάνει ευκαιρίες με τους Σαβέριο (65′) και Λάζαρο (80′, 88′).

ΑΡΗΣ: Χουτετσιώτης, Οντουμπάτζο (46′ Εμπακατά), Φαμπιάνο, Μπράμπετς (18′ Αηδόνης), Ματαρίτα (46′ Φεράρι), Ζουλ (58′ Πάβισιτς), Ρουπ (46′ Τζούρασεκ), Νταρίντα (58′ Ντουκουρέ), Πάλμα (46′ Σαβέριο), Μενέντες (46′ Κάρλσον), Γκρέι (46′ Χριστοδουλόπουλος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: Μάρκοβιτς, Φιάκας (76′ Νικολάου), Αξεντίσεβιτς (62′ Ιωάννου), Περατικός, Λοματέι (83′ Κ. Ηλία), Ντε Ιριόντο (62′ Φροξυλιάς), Σπιρόβσκι, Πράζιτς (67′ Γκόμες), Λίπσκι, Ηλία (71′ Αγγελόπουλος), Χριστοφή (62′ Πεχλιβάνης).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο