fbpx

Ανέτοιμος ο ΟΦΗ, ήττα 2-0 από την Χέρενφεν 

Ανέτοιμος ο ΟΦΗ, ήττα 2-0 από την Χέρενφεν 

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στην Ολλανδία, από την Χέρενφεν στο πρώτο φιλικό τους παιχνίδι, σε ένα ματς που οι Κρητικοί έδειξαν εμφανώς ανέτοιμοι και σίγουρα θέλουν πολλή δουλειά για να φτάσουν σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Οι Ολλανδοί που υποδέχτηκαν τον ΟΦΗ στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους τραγουδιού του… Κωνσταντίνου Αργυρού, ήταν ανώτεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι και σημείωσαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 21′ με τον Σαράουι και στο 74′ με τον Μπόχνιεβιτζ. Λίγο πριν το φινάλε για τους Κρητικούς είχε δοκάρι ο Ντουρμισάι, ενώ διπλό δοκάρι είχαν και οι Ολλανδοί.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος συγκρούστηκε με έναν συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να σπάσει τα δόντια του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στην ανάπαυλα και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο ώστε να κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έκανε πολλές δοκιμές και ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τους Χριστογεώργο, Λαμπρόπουλο, Γιαννούλη, Μαρινάκη, Γρίβα, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Τοράλ, Φελίπε, Μοσκέρα. Στο δεύτερο μισό ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τους Μανδά, Καρώ, Βούρο, Αμπάντα, Λάρσον, Μεγιάδο, Ριέρα, Νέιρα, Αποστολάκη, Γκρόνινγκ, Ντίκο, ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Ντουρμισάι και Μουχάναν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο