fbpx

Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1: Εξαιρετικός στο β’ ημίχρονο

Ολυμπιακός-Σαμπάχ 1-1: Εξαιρετικός στο β’ ημίχρονο

Με μια νίκη και δύο ισοπαλίες ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του στην Αυστρία κι επιστρέφει στην Ελλάδα.

Στο σημερινό 3ο του φιλικό αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Σαμπάχ του Αζερμπαϊτζάν, σε ένα ματς που έδειξε καλό πρόσωπο στο 2ο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε διάθεση να παίξει γρήγορα, αλλά υστερούσε στην τελική πάσα. Αμυντικά είχε προβλήματα από το πρεσάρισμα των Αζέρων και τις πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις τους. Στο 11’ ο Ισάγεφ είχε καλή κεφαλιά για να ανοίξει το σκορ και στο 12’ ο Μπιέλ από κεφαλιά του ΕΛ Αραμπί έχασε από κοντά μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 που έσωσε ο Ιμάνοφ.

Για την Σαμπάχ η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 35’ με σωτήρια απομάκρυνση του Ανδρούτσου πάνω από τη γραμμή στο σκαφτό του Βολκόφ, με τη μπάλα να περνάει τον Τζολάκη. Στο 37η Σαμπάχ απείλησε και πάλι με σουτ του Λέτιτς.

Καλύτεροι οι Αζέροι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 43’ με τον Βολκόφ που πρόλαβε την κακή συνεννόηση Μπα και Τζολάκη και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Πολύ καλός στο πρέσινγκ, πολύ καλή κίνηση και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, έκλεισε τους διαδρόμους στην εστία του Πασχαλάκη. Αυτά ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά του, που έφεραν γκολ και αρκετές ευκαιρίες στην εστία των Αζέρων.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εντυπωσιακοί στο πρώτο 25λεπτο και μεταξύ άλλων στο 62’ από σέντρα του Ρέαμπτσιουκ ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της Σαμπάχ και στο 66’ από συνεργασία Κίνι – Φορτουνη, ο Ελ Αραμπί προσπάθησε να σουτάρει και τελικά πετάχτηκε ο Μασούρας και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.

Στη συνέχεια και με τις αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και στο τέλος οι Πειραιώτες είχαν παρά την πολύ καλή ευκαιρία με τον Ροντινέι που έσωσε ο Αζέρος γκολκίπερ στις καθυστερήσεις και στην αντεπίθεση ο Πασχαλάκης με τη σειρά του, έσωσε βολίδα του Ταλίμοφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (46’ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (63’ Κίνι), Ντόη, Μπα (46’ Ρέτσος), Ανδρούτσος (46’ Ροντινέι), Ιμπόρα, Μπουχαλάκης (30’ Καρβάλιο), Μπιέλ (65’ Βρουσάι), Φορτούνης (75’ Λιάτσος), Μασούρας (75’ Ραμόν), Ελ Αραμπί.

ΣΑΜΠΑΧ: Ιμάνοφ, Λέτιτς, Ιραθάμπαλ, Τσάκλα, Σεϊντίγεφ, Ντα Σίλβα, Καμάλοφ, Ισάγεφ, Νουρίγεφ, Αλασγκάροφ, Βολκόφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο