fbpx

«Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

«Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η απρόσμενη ήττα την Φερεντσβάρος από την Κλάκσβικ από τα νησιά Φερόε, αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά στους πιθανούς αντιπάλους της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ουγγρική ομάδα ηττήθηκε με 3-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα έμεινε εκτός συνέχειας της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, γεγονός που αλλάζει πλήρως τους πιθανούς αντιπάλους της Ένωσης.

Ο αποκλεισμός αυτός της Φερεντσβάρος, φέρνει αυτόματα στο γκρουπ των ισχυρών τη Μόλντε, η οποία θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ελσίνκι- Λαρν, με τον νικητή να είναι πιθανός αντίπαλος της ΑΕΚ. Τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» στην κλήρωση της Δευτέρας, είναι:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν)

Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία) – Κοπεγχάγη (Δανία)

Ζαλγκίρις (Λιθουανία) – Γαλατάσαράι (Τουρκία)

Ρακόβ (Πολωνία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)

Ελσίνκι (Φινλανδία) ή Λάρν (Βόρειος Ιρλανδία) – Μόλντε (Νορβηγία)

Σε ότι αφορά το 6ο και τελευταίο ζευγάρι, αυτό θα προκύψει μετά τον επαναληπτικό της Εσπεράνγκε με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (πρώτο παιχνίδι 1-1). Σε περίπτωση πρόκρισης των Σλοβάκων, τότε το 6ο ζευγάρι που μπορεί να αποτελέσει πιθανό αντίπαλο της Ένωσης είναι αυτό της Ζρίνσκι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αν οι Σλοβάκοι αποκλειστούν, τότε το 6ο ζευγάρι μπορεί να είναι αυτό της Λουντογκόρετς με την Ολύμπια Λιουμπλιάνας, με την προϋπόθεση ότι οι Βούλγαροι θα ανατρέψουν το 2-0 που έχασαν από την Μπαλκάνι του Κοσόβου στο πρώτο παιχνίδι. Αν αποκλειστούν και οι Σλοβάκοι και οι Βούλγαροι, τότε στο γκρουπ των ισχυρών ανεβαίνει το ζευγάρι της Σέριφ Τίρασπολ με την Μακάμπι Χάιφα.

Τα ζευγάρια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League (πρώτο παιχνίδι 25/26 Ιουλίου, ρεβάνς 1/2 Αυγούστου) είναι τα ακόλουθα

Ζαλγκίρις – Γαλατασαράι

Λουντογκόρετς ή Μπαλκάνι – Ολίμπια Λιουμπλιάνας

Ράκοβ – Καραμπάγκ

Κλάκσβικ – Χάκεν

Ελσίνκι ή Λάρνε – Μόλντε

Μπρέινταμπλικ – Κοπεγχάγη

Σέριφ Τίρασπολ – Μακάμπι Χάιφα

Άρης Λεμεσού – ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ

Ζρίνσκι Μόσταρ – Σλόβαν Μπρατισλάβας ή Εσπεράνγκε

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Αστάνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο