fbpx

Ντνίπρο: Ισόπαλη 2-2 στο τελευταίο φιλικό πριν τον Παναθηναϊκό

Ντνίπρο: Ισόπαλη 2-2 στο τελευταίο φιλικό πριν τον Παναθηναϊκό

Στο ισόπαλο 2-2 έμεινε η Ντνίπρο κόντρα στην Κρίβμπας στο «Stadium Avangard» του Ούζχοροντ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της πριν από τον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τον β’ προκριματικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στο Κόζιτσε την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Απέναντι στην ομάδα που τερμάτισε 7η στην περσινή ουκρανική Λίγκα, η Ντνίπρο (που είχε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια της τον νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ Βόλινετς), προηγήθηκε με 2-0 χάρις στα γκολ των Τρετιάκοφ (19’) και Ντόβμπικ (30’).

Στο 41’ ο Ντεμπέλκο μείωσε σε 2-1 για την Κρίβμπας, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90’ μετά από αυτογκόλ του Γκορμπούνοφ. Στο 17’ τραυματίστηκε ο Ολιεκσέι Χούτσουλιακ για την Ντνίπρο και η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Η σύνθεση της Ντνίπρο σε διάταξη 4-3-3 ήταν η εξής: Βόλινετς (46’ Κιναρέικιν), Μιροσιτσένκο (59’ Πάσιτς), Άνταμιουκ (46’ Σβάτοκ), Σαράπιου, Κράβετς, Χόριν, Ρουμπτσίνσκι (66’ Κίβιντα), Κογκούτ (46’ Βιτίνιο, 79’ Πουρίτα), Χούτσουλιακ (17’ Τάντσιουκ), Τρετιάκοφ (59’ Γκορμπούνοφ), Ντόβμπικ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο