fbpx

Σον: «Τα λεφτά είναι σημαντικά, αλλά το όνειρο μου παραμένει να…»

Σον: «Τα λεφτά είναι σημαντικά, αλλά το όνειρο μου παραμένει να…»

Για το γεγονός ότι απέρριψε πρόταση με πλουσιοπάροχες οικονομικές απολαβές από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μίλησε ο Σον Χιουνγκ Μιν!

Αφού τόνισε ότι τα λεφτά είναι σημαντικά, στη συνέχεια εξήγησε την απόφασή του, τονίζοντας ότι το να αγωνίζεται στην Premier League και την Τότεναμ παραμένει το όνειρό του.

«Αν ήθελα να πάω στη Σαουδική Αραβία, θα ήμουν ήδη εκεί. Λατρεύω το ποδόσφαιρο. Προφανώς, τα λεφτά είναι σημαντικά, αλλά το να παίζω στην Premier League είναι το όνειρό μου και έχω ακόμα πολλά να κάνω εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κορεάτης επιθετικός, πριν συνεχίσει λέγοντας:

«Την περασμένη σεζόν είχα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Δεν παρουσίασα τον πραγματικό μου εαυτό. Επομένως, με τη νέα σεζόν θέλω να δείξω ότι παραμένω ο Σον που όλοι ξέρατε. Έχω να αποδείξω πράγματα και να προσφέρω ξανά στον σύλλογο στον οποίο ανήκω».

«Το ότι τόσοι πολλοί ποδοσφαιριστές πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Αλλά η Premier League αποτελεί όνειρο για εμένα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο