fbpx

Ο Χάουαρντ  Γουέμπ έστειλε σπίτι του τον Μάικ Ντιν

Ο Χάουαρντ  Γουέμπ έστειλε σπίτι του τον Μάικ Ντιν

Ο Μάικ Ντιν παραιτείται από το ρόλο του VAR μετά από συζητήσεις με τον Χάουαρντ Γουέμπ που αποκάλυψαν ότι ήταν “ακατάλληλος για τη θέση

Ο Μάικ Ντιν, μια γνωστή προσωπικότητα μεταξύ των αξιωματούχων της Premier League, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από το ρόλο του ως ένας από τους δύο πλήρους απασχόλησης αξιωματούχους του VAR, μετά από συζητήσεις που είχε με τον Χάουαρντ Γουέμπ, το αφεντικό των Professional Game Match Officials (PGMOL).

Ο Ντιν, μια αμφιλεγόμενη φιγούρα που έχει συγκεντρώσει τόσο επαίνους όσο και κριτική από τους ποδοσφαιρόφιλους, αποσύρθηκε ως διαιτητής πλήρους απασχόλησης με την ολοκλήρωση της σεζόν 2021/22, μεταβαίνοντας σε αποκλειστική θέση VAR στο Stockley Park για την περίοδο 2022/23 της Premier League.

Ωστόσο, φαίνεται ότι αυτή η μετακίνηση σε έναν απομακρυσμένο επίσημο ρόλο έφτασε στο τέλος της. Σύμφωνα με την Telegraph, ο χαρισματικός διαιτητής επέλεξε να παραιτηθεί έπειτα από συζητήσεις με τον Γουέμπ, ο οποίος πιστεύει ότι ο Ντιν ήταν “ακατάλληλος για το ρόλο του VAR” λόγω του γεγονότος ότι οι διαιτητικές του ικανότητες δεν μεταφέρθηκαν απρόσκοπτα στη νέα θέση.

Παρά το γεγονός ότι ο Ντιν ήταν σε πλήρη απασχόληση, δεν είχε αναλάβει καθήκοντα VAR σε αγώνα της Premier League από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, γεγονός που δείχνει ότι το πείραμα δεν απέδωσε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πλέον έφτασε στο τέλος του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο