fbpx

Παναθηναϊκός – Χαποέλ Μπερ Σεβά 1-1: Στο σωστό δρόμο οι πράσινοι, προβλημάτισαν στο κέντρο της άμυνας (vid)

Παναθηναϊκός – Χαποέλ Μπερ Σεβά 1-1: Στο σωστό δρόμο οι πράσινοι, προβλημάτισαν στο κέντρο της άμυνας  (vid)

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό στην Ελλάδα παραχώρησε ισοπαλία στην Χαποέλ Μπερ Σεβά (1-1) έχοντας για κορυφαίους παίκτες τους Βέρμπιτς, Λοντίγκιν. Οι πράσινοι δημιούργησαν φάσεις, ωστόσο είχαν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας.

Στο 6’ ο Σπόραρ δοκίμασε το πόδι του με καλές προϋποθέσεις, αλλά ο Μαρκιάνο μπλόκαρε την μπάλα. Στο 10’ ο Βέρμπιτς «τρύπησε» στην αντίπαλη άμυνα, «σέρβιρε» μισό γκολ, αλλά οι Μλαντένοβιτς, Κλάινχαϊσλερ μπερδεύτηκαν και δεν βγήκε ούτε τελική.

Στο 14’ οι πράσινοι έκρυψαν την μπάλα με τους Κώτσιρα, Μπερνάρ, Κλάινχαϊσλερ, Βέρμπιτς, ο οποίος έβγαλε την σέντρα. Ο Σπόραρ καθυστέρησε και δεν πρόλαβε να πάει πρώτος πάνω στην μπάλα. Στο 20’ ο Μάγκνουσον εκτέλεσε φάουλ, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει. Στο 22’ ο Κλιμάλα βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή του Παναθηναϊκού, ωστόσο το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 26’ ο Παλάσιος έκλεψε την μπάλα, πάσαρε στον Σπόραρ, ο οποίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κακό τελείωμα από τον έμπειρο φορ.

Στο 29’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με τον Σαμίρ που ήταν άστοχος. Το σκορ άνοιξε στο 30’. Ο Μλαντένοβιτς έκανε την σέντρα, ο Βέρμπιτς πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε λίγο στον Βιτόρ και κατέληξε στα δίχτυα της Μπερ Σεβά (1-0). Στο 43’ ο Πέτερσον σέντραρε και ο Στογιάνοφ εντελώς αμαρκάριστος ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιοβάνοβιτς έκανε εννέα αλλαγές (κράτησε στην ενδεκάδα τους Λοντίγκιν, Σιδερά). Στο 47’ ο Γερεμέγεφ σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων. Στο 63’ ο Τσούριτσιτς βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, όμως δεν νίκησε τον Μαρκιάνο. Στο 64’ ο Λοντίγκιν έκανε την απόκρουση του αγώνα σε σουτ του Ελίας. Στο 79’ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι, μετά από σέντρα του με τον Τζούρισιτς. Στο 84’ ο Σέρβος βρέθηκε φάτσα με τον Μαρκιάνο, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Διαιτητής: Κ. Περράκης

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (65’ Μπρινιόλι), Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Σιδεράς (65’ Κάτρης), Μάγκνουσον (46’ Φικάι), Μλαντένοβιτς (46’ Χουάνκαρ), Ρούμπεν (46’ Ζέκα), Κλάινχαϊσλερ (46’ Τσοκάι), Μπερνάρ (46’ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Βέρμπιτς (46’ Μαντσίνι), Σπόραρ (46’ Γερεμέγεφ).

Χάποελ Μπερ Σεβά (Μπαρντά): Μαρκιάνο, Ελ Χαμέντ, Αμπού Αμπίντ (Σαφούρι), Βιτόρ, Λόπες (76’ Σάλομ), Σαμίρ (46’ Μπαρέιρο), Γκορντάνα, Στογιάνοφ (60’ Ελίας), Μπαντάς (70’ Σέφερ), Κλιμάλα, Πέτερσον (70’ Πάουν).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Παναθηναϊκός – Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8xNC8yMS8wN18xMV82NGIxYjhmZmU0MjZjLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT5M33S”,”uploadDate”:”2023-07-14T21:06:58.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cu277ez45g1d”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο