fbpx

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά… σενάριο – «βόμβα» με Τάντιτς

Ολυμπιακός: Και ξαφνικά… σενάριο – «βόμβα» με Τάντιτς

Ο Ντούσαν Τάντιτς αποχωρεί από τον Αγιαξ ύστερα από δικό του αίτημα και ο 34χρονος Σέρβος επιθετικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της σπουδαίας του καριέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, ο Τάντιτς αναμένεται την Κυριακή να ταξιδέψει στην Τουρκία προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπεσίκτας.

Ωστόσο, οι Ισπανοί βάζουν στο παιχνίδι της απόκτησής του, και τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Estadio Deportivo», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που «μάχονται» για την υπογραφή του Τάντιτς, με τον ίδιο να αναζητά το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πέρα από τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας, για τον Σέρβο επιτελικό μέσο ενδιαφέρονται η αιγυπτιακή Αλ Αχλί, η Ίντερ Μαϊάμι, που έχει γίνει πόλος έλξης μετά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, η Γιουβέντους που αναζητά «πινελιές» εμπειρίας στο ρόστερ της, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει πιθανότητα ενδιαφέροντος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Έρικ Τεν Χάαγκ, γνωρίζει από πρώτο χέρι, τις δυνατότητες του Τάντιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο