fbpx

Αλμέιδα: «Μου έλειψε ο Λιβάι» (vid)

Αλμέιδα: «Μου έλειψε ο Λιβάι» (vid)

Πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στο δυο νικηφόρα φιλικά με τη Σαχτάρ ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε πόσο του είχε λείψει ο Λιβάι Γκαρσία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς έλειπε με την Εθνική του ομάδα στο Gold Cup, ενω πρόσθεσε πως ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά για να βγουν συμπεράσματα.

«Μου έλειψε πολύ ο Λιβάι στην προετοιμασία, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Αλλά επίσης μου αρέσουν οι νεαροί παίκτες που έχω», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Σίγουρα προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία με τον τρόπο που θέλαμε, είδαμε θετικά πράγματα και πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο πρώτο φιλικό, παρότι μείναμε με δέκα, η ομάδα είχε ένταση και έδειξαν διάθεση οι παίκτες. Οι παίκτες έχουν την πεποίθηση ότι θα νικήσουν».

Καταλήγοντας για τον βαθμό ετοιμότητας επισήμανε: «Μπορώ να πω ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Πάμε καλά, αυτά που είχαμε σαν στόχο τα καταφέραμε, αλλά έχουμε ακόμη δουλειά».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά τα φιλικά με τη Σαχτάρ “,”description”:”Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα μετά τα φιλικά με τη Σαχτάρ “,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8xMy8xOS8wOV8zNl82NGIwNGJmMDk2Y2M2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M30S”,”uploadDate”:”2023-07-13T19:09:18.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cu1a3a4ty6mp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο