fbpx

Ολυμπιακός: Οι πρώτες φετινές μεταγραφές και ο περσινός παραλογισμός

Ολυμπιακός: Οι πρώτες φετινές μεταγραφές και ο περσινός παραλογισμός

Ο Ισπανός Ιμπόρα αλλά και ο συμπατριώτης του ο Κίνι αποτελούν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Αντόνιο Κορδόν στον Ολυμπιακό που πέρσι μέχρι την 1η Ιουλίου είχε πραγματοποιήσει ήδη τέσσερις μεταγραφές. Με την σημαντική όμως υπενθύμιση ότι οι «ερυθρόλευκοι» έδιναν το πρώτο τους παιχνίδι στην Ευρώπη (στο Ισραήλ με την Μακάμπι) στις 20 Ιουλίου, σε αντίθεση με φέτος που ρίχνονται στη μάχη της Ευρώπης, 20 μέρες αργότερα, στις 10 Αυγούστου…

Πέρσι λοιπόν, μέχρι την 1ηΙουλίου είχαν αποκτηθεί τέσσερις παίκτες, εκ των οποίων οι δύο αγωνίζονταν στην ίδια θέση! Ο Αβιλα (ήρθε στις 20/6) και ο Βρσάλικο (1/7). Ηρθαν ακόμη οι Ζινκερνάγκελ (22/6) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (27/6).

Ουσιαστικά δηλαδή στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στους ευρωπαϊκούς προκριματικούς, ο Ολυμπιακός έπαιξε με την προπέσινή ομάδα, αφού από τους τέσσερις αγωνίστηκαν μόνο οι Αβιλα και Ζινκεράνγκελ ενώ οι Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ είχαν προβλήματα τραυματισμών και δεν βοήθησαν.

Προς τα τέλη Ιουλίου αποκτήθηκαν οι Λάιντνερ και Ιν Μπομ Χουάνγκ και τον Αύγουστο αποκτήθηκαν τρείς ακόμη παίκτες αλλά η ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας έγινε τον… Σεπτέμβριο! Συνοπτικά οι περσινές μεταγραφές του Ολυμπιακού ήρθαν:

ΙΟΥΝΙΟΣ: Αβιλα (20/6), Ζινκερνάγκελ (22/6), Αμπουμπακάρ (27/6).

ΙΟΥΛΙΟΣ: Βρσάλικο (1/7), Λάιντνερ (29/7), Ιν Μπομ Χουάνγκ (29/7).

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ντε λα Φουέντε (13/8), Ουι τζο Χουάνγκ (25/8), Ρέτσος (31/8).

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: Μπιελ (1/9), Μπόουλερ (2/9), Μαρσέλο (5/9), Ροντρίγκες (14/9), Μπακαμπού (15/9), Σαμασέκου (15/9), Πασχαλάκης (29/9), Κασάμπι (30/9).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο