fbpx

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Έτοιμοι οι πράσινοι για την πρόκληση της Ευρώπης (vid)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1: Έτοιμοι οι πράσινοι για την πρόκληση της Ευρώπης (vid)

Ο Παναθηναϊκός «πετάει» από νίκη σε νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και δείχνει έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρόκληση. Οι πράσινοι κατέβαλαν και την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1 έχοντας για ηγέτη τους στο δεύτερο ημίχρονο τον Μπερνάρ.

Στα πρώτα 15 λεπτά του φιλικού το Τριφύλλι ήταν πολύ δυνατό στη δεξιά του πλευρά, με Κώτσιρα – Τζούρισιτς – Παλάσιος. Γενικά κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να σκοράρει.

Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 3’. Ο Τζούριτσιτς ελίχθηκε έξυπνα από δεξιά και γύρισε στον Παλάσιος, που όμως έχασε την μπάλα προτού προλάβει να εκτελέσει.

Οι πράσινοι έχασαν νέα κλασική ευκαιρία στο 9’. Ο Τζούριτσιτς πάσαρε στον Κλέινχεϊσλερ, αυτός έπιασε το σουτ αλλά ο Τούμπας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 31’ ο Κλέινχεϊσλερ δοκίμασε το πόδι του, αλλά ήταν άστοχος.

Ο Παναθηναϊκός έχασε νέα κλασική ευκαιρία στο 40’. Ο Μαντσίνι βγήκε απέναντι από τον Τούμπας, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Το σκορ άνοιξε στο 48’ με τον Μλαντένοβιτς να αξιοποιεί την ασίστ του Παλάσιος (1-0).

Το 2-0 έγινε στο 59’. Ο Βαγιαννίδης μπήκε στην περιοχή, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 63’ με ένα απίθανό σουτ του Γερεμέγεφ (3-0).

Για την κυπριακή ομάδα σκόραρε στο 65’ ο Λόπες.

Παναθηναϊκός (Ι. Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι (46’ Λοντίγκιν), Σιδεράς (46’ Φικάι, 63’ Ζέκα), Μάγκνουσον, Κώτσιρας (46’ Βαγιαννίδης), Χουάνκαρ (46’ Μλαντένοβιτς), Ρούμπεν (46’ Τσόκαϊ), Κλέινχεϊσλερ (63’ Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (46’ Μπερνάρ), Παλάσιος (62’ Τρουιγέ), Μαντσίνι (62’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (46’ Γερεμέγεφ).

Η ΑΕΚ Λεμεσού (Χ. Ολτρά) ξεκίνησε με τους Τούμπας, Τόμοβιτς, Κάσας, Γκουστάβο, Σολ, Τριτσκόφσκι, Φαράζ, Ανχέλ, Γκάμα, Μάμας, Κατελάρης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας 3-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNy8wOS8xOC8wMF81OF82NGFhZjVkYWVmY2FhLmpwZWc=/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M12S”,”uploadDate”:”2023-07-09T18:01:12.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-ctxu52yn75zl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο