fbpx

ΠΑΟΚ: Ήττα 2-1 από τους Ινγκλς, «φωνάζει» για μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Ήττα 2-1 από τους Ινγκλς, «φωνάζει» για μεταγραφές

Με πολλά κενά στην αμυντική του λειτουργία κι ενώ η ομάδα «φωνάζει» για μεταγραφική ενίσχυση ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στο δεύτερο φιλικό του στην Ολλανδία κι έχασε από την Γκόου Αχέντ Ίγκλς με 2-1 σε ένα παιχνίδι όπου ο νεοαποκτηθείς Εκόνγκ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Πέρα από την μέτρια εμφάνιση του «δικεφάλου» κυρίως στο πρώτο μέρος που είχε πρωταγωνιστή τον γκολκίπερ Ζίφκοβιτςαυτό που ανησύχησε, οι Θεσσαλονικείς πονοκεφαλιάζουν για τον τραυματισμό του Αουγκούστο που αποχώρησε στο 29′ από την αναμέτρηση δίνοντας τη θέση του στον Σβαμπ.

Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με καραμπόλα του Σο σο 30’ και στο 48’ από σέντρα του Τάισον ο Σβαμπ με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1. Ο «δικέφαλος» πίεσε για την ανατροπή και αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσαούση και ε΄χιε υπό τον έλεγχο του το παιχνίδι ήρθε ένα εκπληκτικό σουτ του Αντεκάνιε στο 70’ για να κάνει το 2-2 για την Ολλανδική ομάδα που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ: Ντε Λάνγκε, Κάιπερς, Λίντμπεργκ, Σέρα, Σόου, Μπλόμε, Γιανσάνα, Αμόφα, Έβερινκ, Σάατχοφ, Μπρέουμ. Σο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Ντε Λάνγκε, Ντέιλ, Κράμερ, Τζέιμς, Ρόμενς, Αντεκάνιε, Αβεντισιάν, Β. Έντβαρντσεν, Ο. Έντβαρντσεν, Ντέρσκεν, Σμιτς.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Ταλιχμανίδης), Λύρατζης (62’ Βιεϊρίνια), Νάσμπεργκ (46’ Μιχαηλίδης), Εκόνγκ (46’ Κουλιεράκης), Ράφα Σοάρες (62’ Τσαούσης), Ντόουγκλας (29’ λ.τ. Σβαμπ), Τσιγγάρας (62’ Γιαξής), Μουργκ (62’ Βρακάς), Τάισον (70’ Τζίμας), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Κωνσταντέλιας), Μπράντον (46’ Γκορτετζιάνι)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο