fbpx

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ, 3-0 την Αντβέρπ σε φιλικό… 120 λεπτών

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ, 3-0 την Αντβέρπ σε φιλικό… 120 λεπτών

Σε ένα ιδιαίτερο φιλικό τεσσάρων 30λεπτων στην Αμβέρσα., η ΑEΚ ήταν εντυπωσιακή κατά διαστήματα και νίκησε εύκολα με 3-0 τη νταμπλούχο Βελγίου Αντβέρπ με 3-0.

Στο πρώτο 30λεπτο ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ΑΕΚ με τους Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Ελίασον, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ.

Για την πρωταθλήτρια Βελγίου Αντβέρπ, ο Ολλανδός Μαρκ Φαν Μπόμελ παρέταξε τους Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λαέτ, Άβιλα, Αλ Χασάν, Σκοτ, Οντρέικα, Γκίρανο, Κερκ, Γιάνσεν.

Στο διάστημα αυτό δεν είχαμε κάτι σημαντικό, με τους Βέλγους να έχουν τον έλεγχο (έτσι κι αλλιώς είναι πολύ πιο έτοιμοι αφού το πρωτάθλημα τους ξεκινάει στις 23 του μήνα) και να χάνουν μια καλή ευκαιρία στο 14′ με τον Οντρέικα. Η ΑΕΚ είχε μια καλή στιγμή από κλέψιμο του Τσούπερ στο 24′, ενώ κίτρινη πήρε ο Μουκουντί.

Το 2ο ημίωρο

Στο 2ο ημίωρο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με τις ίδιες ενδεκάδες, με την Αντβέρπ να χάνει καλή ευκαιρία στο 32′ με τον Κερκ και η ΑΕΚ που ήταν καλύτερη σε αυτό το διάστημα, απάντησε με σουτ ελάχιστα άουτ του Χατζισαφί. Στο 44′ ο Τσούμπερ υποχρέωσε τον Μπουτέζ σε καταπληκτική επέμβαση. Στο 51′ σουτ του Γιάνσεν έδιωξε ο Στάνκοβιτς και στο 56′ ο “δικέφαλος” άνοιξε το σκορ μετά από έξοχο συνδυασμό των Άμραμπατ, Τσούμπερ και τελικό αποδέκτη τον Φαν Βέερτ που έκανε με κοντινή προβολή το 0-1.

Κίτρινες πήραν οι Αλ Χασάν, Γκίρανο, Σιμάνσκι.

Αλλες ενδεκάδες

Στο… β’ μέρος του φιλικού ή αλλιώς στο 3ο ημίωρο οι δυο προπονητές άλλαξαν ενδεκάδες. Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους Αθανασιάδη, Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Γιεμπόα, Γαλανόπουλο, Μάνταλο, Λαμαράνα, Ζίνι, Μαχαίρα, Κοσίδη.

Με το ξεκίνημα του ματς (61′) ο Σιντιμπέ τροφοδότησε τον Ζίνι που με άψογο κοντρόλ και υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2, ενώ στο 87′ από κάθετη του Μάνταλου ο Κοσίδης έκανε και το 0-3 απέναντι στην σαστισμένη Αντβερπ.

Η Ενωση ήταν πολύ καλή και σε αυτό το ημίωρο με τους νεαρούς Ζίνι, Κοσίδη και Λαμαράνα να εντυπωσιάζουν με το παιχνίδι τους. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει σημειώσει κι άλλα γκολ με τους Ζίνι και Λαμαράνα…

Το… 4ο μέρος

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με μία αλλαγή καθώς ο Πήλιος πήρε τη θέση του

Μάνταλου. Εχασε αρκετες ευκαιρίες με κορυφαία ένα πέναλτι άουτ του Μαχαίρα στο 114′ και το 3-0 έμρινε ως το τέλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο