fbpx

Εθνική Νέων: Για την υπέρβαση κόντρα στην Ισπανία

Εθνική Νέων: Για την υπέρβαση κόντρα στην Ισπανία

H Εθνική Νέων αντιμετωπίζει την Παρασκευή (7/7, 19:00) την Ισπανία και χρειάζεται τη νίκη ώστε να έχει ελπίδες για να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Euro 2023.

Η Ισπανία έχει κατακτήσει οχτώ φορές το τρόπαιο στη συγκεκριμένη κατηγορία (Κ19) σε 12 συμμετοχές με την τελευταία κατάκτηση να είναι το 2019 και ως φαβορί θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά μετά και τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ισπανίας.

Οι Έλληνες διεθνείς, θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς και να μην παρουσιάσουν το τραγικό πρόσωπο του α’ ημιχρόνου με τη Νορβηγία.

Η εικόνα του δεύτερου 45λεπτου στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπου η Ελλάδα πέτυχε τέσσερα γκολ και λίγο έλειψε να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή θα πρέπει να είναι ο οδηγός, στο αποψινό παιχνίδι.

Ο πρωταγωνιστής της Εθνικής στο β’ ημίχρονο με τη Νορβηγία, Στέφανος Τζίμας (δύο γκολ, 1 δοκάρι) αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι και οι Σμυρλής, Κεραμίτσης που ήταν τιμωρημένοι στην πρεμιέρα και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

– Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Νορβηγία αντιμετωπίζει την Ισλανδία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νορβηγία 3

2. Ισπανία 3

3. Ελλάδα 0

4. Ισλανδία 0

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο