fbpx

Στην Ολλανδία η Λαμία ενόψει της νέας σεζόν

Στην Ολλανδία η Λαμία ενόψει της νέας σεζόν

Στην Ολλανδία θα γίνει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Αναλυτικά:

«Την Τετάρτη 5/7 όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες εν όψει της νέας σεζόν.

Την Πέμπτη 6/7 θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις καθώς και ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 οι ποδοσφαιριστές χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα πραγματοποιήσουν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

Την Δευτέρα 10/7 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

Από τις 10/7 μέχρι τις 16/7 η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

Την Δευτέρα 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Κυριακή 30/7 όπου και επιστρέφει στην Ελλάδα. Στην διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο 22/7 την V.V.C.S. στις 17:00 και το Σάββατο 29/7 την Voledam στις 15:30. (Ώρες Ολλανδίας)

Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο 12/8 με τον ΝΠΣ Βόλο στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” στις 19:00 και άλλο ένα το Σάββατο 6/8 οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο