fbpx

Παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πανιωνίου μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο λόγω αδυναμίας του ΕΚΑΒ

Παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πανιωνίου μεταφέρθηκε με ΙΧ στο νοσοκομείο λόγω αδυναμίας του ΕΚΑΒ

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Ζαφείρης Κάκαρης, είναι το άνδρας που διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, από το δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι μετέφερε έναν 72χρονο με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο με δικό του αυτοκίνητο, επειδή το ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να φτάσει στην παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια.

Ο κ. Ψαθάς είπε ότι πρόκειται για πρώην παίκτη του Πανιωνίου και σύμφωνα με το Newsit.gr, ο άνδρας που υπέστη εγκεφαλικό είναι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των “κυανέρυθρων”, Ζαφείρης Κάκαρης (συνταξιούχος του ΟΤΕ, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν).

Ο 75χρονος ήταν ο τερματοφύλακας του πρώτου Κυπέλλου του Πανιωνίου (3-1 την ΑΕΚ στο “Καραϊσκάκης”, το 1979), έχει τις περισσότερες συμμετοχές απ’ όλους τους τερματοφύλακες του «Ιστορικού» και μάλιστα έπαιξε και στην Εθνική. Υπήρξε συμπαίκτης με τον Μαύρο, τον Αναστόπουλο, τον Σαραβάκο και με τον Δεληκάρη (στον Αργοναύτη Πειραιά).

Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1951 και το 1965 γράφτηκε στους μικρούς του Αργοναύτη Χατζηκυριακείου. Εκεί έπαιξε μέχρι το 1969. Το 1970 βρέθηκε στον Ολυμπιακό και δοκιμάστηκε σε ένα τουρνουά στην Ιταλία. Σε παιχνίδι με αντίπαλο την Γιουβέντους χτύπησε άσχημα στο χέρι του. Έτσι έληξε άδοξα η δοκιμή του στον Ολυμπιακό. Την επόμενη χρονιά (1971-72) πήγε στον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε μέχρι την περίοδο 1983-84 και κάνω περίπου 200 συμμετοχές. Την εποχή εκείνη ήταν και στην Εθνική Ελλάδας. Το πρώτο του παιχνίδι ήταν 26-10-1977 για το Βαλκανικό κύπελλο με την Βουλγαρία στο στάδιο Λέφσκι (0-0).

Όταν ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Πανιώνιο, αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Αιολικό Μυτιλήνης και ακολούθησαν οι ομάδες Λεβαδειακός, Κορωπί, και έκλεισε την καριέρα του στον Φωστήρα το 1991 σε ηλικία 40 ετών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο