fbpx

Futsal Champions League: Στον 6ο προκριματικό όμιλο ο Δούκας (pic)

Futsal Champions League: Στον 6ο προκριματικό όμιλο ο Δούκας (pic)

Στον 6ο προκριματικό όμιλο του UEFA Futsal Champions League κληρώθηκε ο πρωταθλητής της Stoiximan Futsal Super League, ΑΣΕ Δούκας, και θα αντιμετωπίσει τρεις πολύ δυνατές ομάδες, και εξίσου πρωταθλήτριες στις χώρες τους.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική ομάδα κληρώθηκε με την Ιρλανδική Blue Magic FC Dublin, την Μολδαβική Nistru Chisinau, την Αγγλική Bloomsbury Futsal, τις οποίες και θα υποδεχθεί στο ΔΑΪΣ. Ο πρώτος του κάθε προκριματικού ομίλου θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (main round).

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως οι μπλε του Γιάννη Μοστριού είναι στην 27η θέση του ομαδικού ranking, στις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στο Champions League, έχοντας 3.000 βαθμούς.

Ο ΑΣΕΔ, μάλιστα, έχει την υψηλότερη θέση στο ranking, σε σχέση με τις ομάδες που κληρώθηκε στον 6ο όμιλο. Η Blue Magic FC Dublin (38η θέση, 1000 βαθμοί), η Nistru Chisinau (41η θέση, 1000 βαθμοί) και και η Bloomsbury Futsal (47η θέση, 500 βαθμοί).

Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν το χρονικό διάστημα 22-27/8, και σε περίπτωση πρόκρισης ο ΑΣΕΔ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία για πρώτη φορά στην ιστορία του, παίζοντας στο 8ο γκρουπ του mail round, το οποίο φιλοξενείται στην Ιταλία από την ομάδα της Έμπολι (24-29/10).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο