fbpx

ΠΑΟΚ: Με Γκορντεζιάνι 1-1 με τη Στεάουα

ΠΑΟΚ: Με Γκορντεζιάνι 1-1 με τη Στεάουα

Εμφανώς ανέτοιμος κυρίως αμυντικά, αλλά απόλυτα δικαιολογημένα, εμφανίστηκε στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους (1-1 με τη Στεάουα), εκεί που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του. Μετά τη Στεάουα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικά ματς τις Γκόου Αχέντ Ιγκλς, Γκενκ και Βέστερλο. Στην Ολλανδία ο «δικέφαλος» θα παραμείνει μέχρι και τις 17 Ιουλίου.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο πρώτο 20λεπτο απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα  αλλά δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Οι Ρουμάνοι προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν με τον ταχύτατο Κόμαν και στο 17’ πέτυχαν γκολ με τον Μικουλέσκου από λάθος του Μιχαηλίδη αλλά το γκολ ακυρώθηκε αφού ο σκόρερ ήταν οφσάιντ.

Όμως στο 24’ ο Φλορινέλ Κόμαν με έξοχη ατομική προσπάθεια και όμορφο τελείωμα (δοκάρι και μέσα) άνοιξε το σκορ (1-0).

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις, όμως η Στεάουα ήταν έτοιμη αφού το πρωτάθλημά της ξεκινάει σε 10 μέρες.

Στο β’ μέρος και με αλλαγμένη σύνθεση κατά τα 10/11 ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει αλλά και πάλι έπασχε στη δημιουργία, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι ιδιαίτερα αργός. Στο 65’ οι Ρουμάνοι ξεκίνησαν τις αλλαγές κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στο «δικέφαλο» να βρει σε φάση αποδιοργάνωσης τη Στεάουα με τον νεαρό Γκορντεζιάνι να κλέβει τη μπάλα και να πλασάρει εύστοχα από πλάγια θέση για το 1-1 στο 71’.

Αμέσως μετά ο Ζίφκοβιτς λίγο έλειψε να κάνει και την ανατροπή αλλά το σουτ έφυγε λίγο άουτ. Ο Ταλιχμανίδης έσωσε στο 75’ σουτ του Εργκεζάνα. Παρά τις προσπάθειες του Βρακά στο τέλος το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη…

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Τάισον, Μουργκ, Νάρεϊ, Μπράντον. Επαιξαν στο β’ μέρος οι Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Παναγιώτου, Νέσμπεργκ, Αουγκούστο, Γιαξής, Βρακάς, Ρικάρντο, Κανίς, Γκορντεζιάνι, Κωνσταντέλιας.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Βλαντ, Ποπέσκου, Νταουά, Χαρούτ, Ραντούνοβιτς, Σουτ, Τζόκοβιτς, Ολάρου, Μπαλούτσα, Μικουλέσκου, Κομάν. Για τη Στεάουα έπαιξαν και οι Εργκεζάνα, Ετζουμά, Κομπάνιο, Κορντέα, Μαξίμ, Ουντρέα, Γκογκέσκου, Ραντασλαβέσκου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο