fbpx

Φενερμπαχτσέ: Τεχνικός διευθυντής ο Μπράνκο

Φενερμπαχτσέ: Τεχνικός διευθυντής ο Μπράνκο

Η Φενερμπαχτσέ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Τουρκία, κατακτώντας το 7ο κύπελλο της Ιστορίας της. Παρά την κατάκτηση του τροπαίου ο Ζόρζε Ζεσούς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπόρεσε να οδηγήσει τη «Φενέρ» στην κατάκτηση του τίτλου, έμεινε στο πρωτάθλημα πίσω από τη Γαλατασαράι και δέχτηκε σφοδρή κριτική τις τελευταίες εβδομάδες.

Αντικαταστάτης του είναι ένας γνωστός στους φιλάθλους της ομάδας, ο Ισμαϊλ Καρτάλ. Αυτή είναι η τρίτη θητεία για τον 62χρονο προπονητή στη «Φενέρ», η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια. Τις δύο προηγούμενες φορές που ο Καρτάλ ήταν προπονητής τη Φενέρμπαχτσε, την οδήγησε στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, δύο κυπέλλων και ενός Σούπερ Καπ στη γειτονική χώρα.

Στο μεταξύ η διοίκηση της τουρκικής ομάδας ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Μάριο Μπράνκο στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έπειτα το πέρασμά του από την Φαμαλικάο, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την τη «Φενέρ». Ο 47χρονος Πορτογάλος, βρισκόταν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από το 2018 έως το 2020.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο