fbpx

Μπότεφ – Άρης 1-0: Προσπάθησαν αλλά θέλουν πολλή δουλεία οι Κίτρινοι

Μπότεφ – Άρης 1-0: Προσπάθησαν αλλά θέλουν πολλή δουλεία οι Κίτρινοι

Ο Άρης ηττήθηκε με 1-0 από την Μπότεφ σε φιλικό ματς που έγινε στη Βουλγαρία με του Κίτρινους να αποδεικνύουν πως θέλουν πολλή δουλειά.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Πάλμα στο 9′ αλλά η Μπότεφ άνοιξε το σκορ στο 17′ με τον Σέκουλιτς να περνά τον Φαμπιάνο και να εκτελεί τον Κουέστα.

Ο Πάλμα είχε κέφια και έχασε σημαντική ευκαιρία στο 43′ όταν από απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι της Μπότεφ.

Από το 60΄ και μετά οι πολλές αλλαγές έριξαν κατακόρυφα τον ρυθμό με τους γηπεδούχους να χάνουν στο 83΄ τεράστια ευκαιρία όταν ο Στεπαναβίτσιους σε κατάσταση τετ α τετ έσκαψε τον Χουτεσιώτη όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Επόμενο φιλικό για τον Άρη την Κυριακή 9 Ιουλίου με την επίσης βουλγάρικη ΤΣΣΚΑ 1948 στο Χαριλάου.

*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στο 19’ στη μνήμη του Αλκιβιάδη Καμπανού ενώ πριν την έναρξη του αγώνα οι δυο ομάδες κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη του Άλκη αλλά και του Τόσκο Μποζατζίσκι. Επίσης, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, άνθρωπος του Άρη παρέδωσε στον πατέρα του Τόσκο φανέλα των «κιτρίνων» με το όνομα του αδικοχαμένου Βούλγαρου οπαδού.

*Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν από τον Γκεόργκι Καμπάκοφ οι Κόλεβ, Ντίμιταρ Παπαζόβ, Σαλέμ Εμπακατά, Γιάκουμπ Μπράμπετς και Αηδόνης.

Οι συνθέσεις:

Μπότεφ Πλόβντιβ (Γκέντσεφ): Χάνκιτς (Σμαρκάλεφ 78′), Μίνκοφ, Πούντσετς, Ραμπότοφ, Ακέρε (Τόνεφ 68′), Καραμπελιόφ, Ετό (Μπαροάν 78′), Ντουμούγια (Στεπαναβίτσιους 68′), Κολεφ, Ραμπέϊ, Σέκουλιτς (Μπαλτάνοφ 78′).

Άρης (Τερζής): Κουέστα (Χουτεσιώτης 46′), Εμπακατά (Φατόρε 81′), Μπράμπετς, Φαμπιάνο (Αηδόνης 71′), Ματαρίτα (Φεράρι 59′), Νταρίντα, Πάβισιτς (Οντουμπάτζο 46′), Ρουπ (Τσέρα 62′), Παναγίδης, Πάλμα (Σαβέριο 71′), Γκρέι (Χριστοδουλόπουλος 62′).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο