fbpx

«Κινείται για Μάξι Γκόμες και Μπάρτρα ο Ολυμπιακός»

«Κινείται για Μάξι Γκόμες και Μπάρτρα ο Ολυμπιακός»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα, με τον Ολυμπιακό να κινείται για επιθετικό.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για ενισχύσει το ρόστερ του και κυρίως εστιάζει στην απόκτηση ενός φορ κι ενός στόπερ. Στην Τουρκία τα δημοσιεύματα περί συζητήσεων των «ερυθρόλευκων» με την Τράμπζονσπορ τόσο για τον Ουρουγουανό φορ Μάξι Γκόμες όσο και για τον Ισπανο στόπερ Μαρκ Μπάρτρα, έχουν τον τιμητική τους.

Οι δύο παίκτες είναι εκτός πλάνων στην τουρκική ομάδα και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Το βράδυ του Σαββάτο, γράφηκε στην Τουρκία ότι η Τράμπζονσπορ συζητά και για την προοπτική του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ στα έμψυχα ανταλλάγματα, όμως θα προτιμούσε να δει να μπαίνει ζεστό χρήμα στα ταμεία της, για να προχωρήσει στον σχεδιασμό της. Μάλιστα, εικάζεται πως η Τραμπζονσπόρ ζητάει οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει κάποιος επιβεβαίωση, ωστόσο ψάχτηκε για την περίπτωση του Μπάρτρα, με τον 32χρονο στόπερ όμως, να έχει θέσει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στη La Liga.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο