fbpx

Απαισιοδοξία στη Ρεάλ για την μεταγραφή του Εμπαπέ

Απαισιοδοξία στη Ρεάλ για την μεταγραφή του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, έχει τραβήξει για άλλη μια φορά τα φώτα πάνω του και το σήριαλ συνεχίζεται, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούν να τον αποκτήσουν το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ ξεκαθάρισε μεν ότι δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν και είναι έτοιμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024, όμως δεν είναι σίγουρο ότι η νέα σεζόν θα τον βρει στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι άνθρωποι της Παρί, αν δεν τον κάνουν να αλλάξει γνώμη, θέλουν να τον πουλήσουν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ώστε να μην φύγει ως ελεύθερος.

Ο ίδιος θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και η «βασίλισσα» θα τον υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες, όμως δεν φαίνεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, ο Εμπαπέ θα λάβει 240 εκατομμύρια ευρώ αν τηρήσει το συμβόλαιό του με την Παρί, κάτι που σημαίνει ότι αν φύγει τώρα θα πρέπει η ομάδα στην οποία θα πάει να του καλύψει αυτό το ποσό, το οποίο δεν θέλει να χάσει.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η «βασίλισσα» δεν προτίθεται να αποζημιώσει τον Γάλλο, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατη την απόκτησή του τώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο