fbpx

Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα 3-1: Εύκολη νίκη για τους πράσινους με όμορφα γκολ

Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα 3-1: Εύκολη νίκη για τους πράσινους με όμορφα γκολ

Στο δεύτερο τεστ επί αυστριακού εδάφους ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 της Ρογκάσκα από την Σλοβενία και στην ουσία έκανε μία δυνατή προπόνηση.

Η πρώτη φάση για τους πράσινους στο φιλικό χάθηκε στο 8′.

Η μπάλα από αριστερά έφτασε στον Ιωαννίδη, αυτός γύρισε, σούταρε, χωρίς να βρει στόχο. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος σούταρε όμως ο Μπάζνταριτς απέκρουσε.

Το σκορ άνοιξε στο 25’. Ο Ιωαννίδης, μετά από συνεργασία με τον Βαγιαννίδη, πλάσαρε λίγο μπροστά από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 37’. Ο Μπερνάρ βγήκε κερδισμένος από τις κόντρες και με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ.

Στο 39’ ο Παλάσιος απείλησε, αλλά το σουτ του ήταν άστοχo.

Στο 57′ χάθηκε η πρώτη ευκαιρία για τους Σλοβένους. Ο Πάλεβιτς σούταρε εκτός περιοχής και ο Μπρινιόλι απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Το 3-0 έγινε στο 63’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μάγκνουσον. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 83’ με σκόρερ τον Ζντούνιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν (46’ Μπρινιόλι), Βαγιαννίδης (46’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (46’ Σιδεράς), Φικάι (46’ Μάγκνουσον), Χουάνκαρ (46’ Μλαντένοβιτς), Ρουμπέν (46’ Ζέκα, 80’ Τρουιγιέ), Κλεϊνχέισλερ (46’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (46’ Τσέριν), Βέρμπιτς (46’ Αϊτόρ), 80’ Καλοσκάμης, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).

ΡΟΓΚΑΣΚΑ (Όσκαρ Ντρόμπνιε): Μπάζνταριτς, Πιρτόσβεκ, Μίχαλιτς, Κούρτοβιτς, Μάιτσεφ, Μάτιτς, Κόροσετς, Μπράουτ, Φλις, Γκράντισερ, Χαϊλέτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Βόντισεκ, Ραντούσα-Λάμπεχτ, Ράλισον, Σιμ, Μαϊτσενιτς, Καρτούζερ, Κρίσαν, Πάβλοβιτς, Σακέον, Κρίστιαν, Ζντούνιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο