fbpx

«Μπλοκ» την οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους Γκλέιζερς

«Μπλοκ» την οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους Γκλέιζερς

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπλοκαραν την είσοδο του Megastore του συλλόγου στο πλαίσιο της τελευταίας διαμαρτυρίας τους κατά της ιδιοκτησίας των Γκλέιζερς.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνουν συχνά διαμαρτυρίες ενάντια στους επί χρόνια ιδιοκτήτες τους το τελευταίο διάστημα και την Τρίτη (27/06), την ημέρα που η ομάδα ανακοίνωσε τη νέα της φανέλα για τη σεζόν 2023/24 απέκλεισαν την είσοσο του Megastore έξω από το «Όλντ Τράφορντ».

Η τελευταία διαμαρτυρία έρχεται εν μέσω απογοήτευσης για την έλλειψη κινήσεων όσον αφορά την συζητούμενη εξαγορά του συλλόγου.

Η προσέλευση δεν ξεπέρασε τους 100 οπαδούς, άλλα οι παρόντες απέκλεισαν τη διέλευση προς το μεγαλοκατάστημα για όποιον ήθελε να αγοράσει τη νέα φανέλα της ομάδας.

Σε ανακοίνωση που επιβεβαίωσε εκ των προτέρων τα σχέδια διαμαρτυρίας, ένα γκρουπ οπαδών σημείωσε ότι: «Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Γιουνάιτεντ θέλει να δει μια κατάληξη σε αυτή την παρατεταμένη διαδικασία πώλησης, με την πλειοψηφία να υποστηρίζει μια πλήρη πώληση. Η διαμαρτυρία προγραμματίζεται την Τρίτη για να καταστήσουμε σαφές αυτό το μήνυμα».

Ο τελευταίος γύρος των προσφορών ολοκληρώθηκε. Ο σεΐχης Τζασίμ και ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος σερ Τζιμ Ράτκλιφ κατέθεσαν αμφότεροι τις προτάσεις τους, αλλά ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη, επτά μήνες αφότου οι Γκλέιζερς ανακοίνωσαν ότι θα «διερευνήσουν στρατηγικές εναλλακτικές λύσεις για τον σύλλογο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο