fbpx

«Να διαγραφεί ο Αλαφούζος από μέλος του Ερασιτέχνη»!

«Να διαγραφεί ο Αλαφούζος από μέλος του Ερασιτέχνη»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έπεισε με τα επιχειρήματα του για το πώς «έφτασε» το αυτοκίνητό της εταιρείας του, μία θωρακισμένη Μερσεντές, στο δολοφονηθέντα στον Κορυδαλλό Βασίλη Ρουμπέτη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγες ημέρες σε δημόσια τοποθέτησή του είχε υποστήριξη ότι δεν γνώριζε τον δολοφονηθέντα. Έπρεπε να γίνει όμως πιο αναλυτικός…

Την περασμένη Δευτέρα, στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «βαρύ» για τον Αλαφούζο.

Και είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι αρκετοί από τους παρευρισκόμενους (περίπου 100 φίλαθλοι μέλη του ΑΟ) όχι μόνο σχολίασαν την υπόθεση, αλλά ζήτησαν από το προεδρείο του Ερασιτέχνη να «εξουσιοδοτηθεί η Γενική Συνέλευση να προχωρήσει στη διαγραφή του Γιάννη Αλαφούζου από μέλος του ΑΟ»!

Η απάντηση των διοικούντων του Ερασιτέχνη ήταν πως το… αίτημα τους δεν μπορεί να υλοποιηθεί, αφού εκτός των άλλων, πρόκειται για μία υπόθεση η οποία διερευνάται από τις διωκτικές αρχές.

Ήταν μία λογική απάντηση, όμως ανέδειξε πως μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού έβαλε απέναντι της τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Μάλιστα, κάποιοι από τους οπαδούς έφτασαν στο σημείο να πουν στον Μαλακατέ «να μην πάρει ο Ερασιτέχνης τα λεφτά που του δίνει ο Αλαφούζος»!

ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΣΙΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο