fbpx

Παρουσιάζονται στο φίλαθλο κοινό Κορδόν και Μαρτίνεθ: Έπιασε αμέσως δουλειά ο Ισπανός τεχνικός

Παρουσιάζονται στο φίλαθλο κοινό Κορδόν και Μαρτίνεθ: Έπιασε αμέσως δουλειά ο Ισπανός τεχνικός

Ο Ολυμπιακός μπήκε σε μια κανονικότητα, έχοντας και νέο αθλητικό διευθυντή αλλά και νέο προπονητή. Ο Αντόνιο Κορδόν είχε μπει στην ομάδα του Πειραιά εδώ και καιρό και ήταν αυτός που συμφώνησε με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Πειραιωτών.

Το συμβόλαιό έχει ισχύ για δύο χρόνια, με το δικαίωμα επέκτασης για ακόμη έναν. Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο 42χρονος προπονητής του Ολυμπιακού παρέπεμψε σε περισσότερα στην παρουσίασή του.

Η παρουσίαση του Αντόνιο Κορδόν και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, θα γίνει την Πέμπτη, το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εκεί θα αποκαλυφθούν και οι πρώτες σκέψεις τόσο του αθλητικού διευθυντή, όσο και του προπονητή των Πειραιωτών.

Ο Μαρτίνεθ ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρονται έχει πιάσει δουλειά από τις πρώτες ώρες στην ομάδα. Μάλιστα πήγε στο Ρέντη και γνώρισε αρκετούς από το προσωπικό στο προπονητικό κέντρο.

Αμέσως μετά δείπνησε και με στελέχη της ΠΑΕ και φουλάρει πλέον για τον Ολυμπιακό που καλείται να αλλάξει σελίδα σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο