fbpx

Αναλαμβάνει τη Βραζιλία το 2024 ο Αντσελότι

Αναλαμβάνει τη Βραζιλία το 2024 ο Αντσελότι

Θα αναλάβει τελικά τον πάγκο της εθνικής Βραζιλίας ο Κάρλο Αντσελότι, όπως όλα δείχνουν.

Η επιμονή της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας φαίνεται πως έφερε αποτέλεσμα και ο Ιταλός τεχνικός θα είναι ο επόμενος προπονητής της «σελεσάο». Ωστόσο, επειδή όπως έχει αναφέρει και ο ίδιος πολλές φορές σε δηλώσεις του, έχει ακόμα συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του από την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα. Συγκεκριμένα, η «globo», αναφέρει: «Νομικά, δεν μπορεί να υπογράψει κανένα συμβόλαιο μέχρι τον Ιανουάριο (έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης). Αλλά η ομοσπονδία έχει εγγυήσεις ότι αυτός θα είναι ο νέος προπονητής της Βραζιλίας. Μία από αυτές είναι ότι ο Αντσελότι θα υποδείξει κάποιον, από την Ευρώπη, που θα αναλάβει τη μετάβαση στην εθνική ομάδα μέχρι την άφιξή του. Αυτός θα μοιραστεί το καθήκον με τον Ραμόν Μενέζες, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τους παίκτες, που αγωνίζονται στη Βραζιλία».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στη Ρεάλ γνωρίζουν για τις εξελίξεις αυτές, αλλά καμία επίσημη ανακοίνωση δε θα γίνει από καμία πλευρά μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο