fbpx

Παναθηναϊκός: Δυνατά για τη δύσκολη περίπτωση του Τρόοστ-Εκόνγκ

Παναθηναϊκός: Δυνατά για τη δύσκολη περίπτωση του Τρόοστ-Εκόνγκ

Στον Παναθηναϊκό φουλάρουν προκειμένου να ολοκληρώσουν ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις, πριν την αναχώρηση της ομάδας, για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Μέχρι σήμερα, στο «τριφύλλι» έχουν έρθει οι Κάρλος Ζέκα, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ενώ βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο οι διαπραγματεύσεις με τον Φίλιπ Τζούρισιτς.

Έτσι, οι «πράσινοι» φουλάρουν πλέον και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο βάθος και επιλογές στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μία περίπτωση που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό, είναι του Ουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, σύμφωνα με τη «Live Sport». 

Ο ύψους 1,91 μ. στόπερ της Γουότφορντ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με την αγγλική ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται.

Παράλληλα, η Σαλερλιτάνα στην οποία αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο, μετρώντας εννιά συμμετοχές, δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Ο 29χρονος αμυντικός είναι εν ενεργεία μέλος της εθνικής Νιγηρίας (64 συμ./4 γκολ), με την περίπτωσή του, να αποτελεί μια… δύσκολη πίστα για τους «πράσινους»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο