fbpx

Φλικ: «Απογοήτευση από το αποτέλεσμα»

Φλικ: «Απογοήτευση από το αποτέλεσμα»

Σε φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στην Βαρσοβία παρουσία 55.000 θεατών, η Πολωνία του Φερνάντο Σάντος, νίκησε με 1-0 την Γερμανία, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Κίβιορ στο 31ο λεπτό.

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς οι Γερμανοί κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, αφού ο Σέζνι «κατέβασε ρολά».

Λίγο μετά το τέλος του ματς, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός, Χάνσι Φλικ, δήλωσε στο μικρόφωνο της δημόσιας τηλεόρασης ARD: «Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό. Κάναμε πολύ λίγα πράγματα. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και πρέπει να πούμε, ότι ο Σέζνι έκανε μερικές σπουδαίες αποκρούσεις. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μαλίκ Τιαό, έκανε καλό παιχνίδι κατά την γνώμη μου. Χρειαζόμαστε σίγουρα ένα αποτέλεσμα και πρέπει να το πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δοκιμάσαμε τα πάντα για να νικήσουμε και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορούμε να «κτίσουμε» σε αυτό το δεύτερο ημίχρονο, ακόμη κι εάν δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό το αποτέλεσμα απέναντι σε αυτήν την ομάδα. Εχουμε ακόμη έναν χρόνο, είναι πολύ μακριά και έχω ακόμα αρκετό χρόνο στην διάθεση μου. Είμαι σίγουρος για την ομάδα, αλλά είναι μια διαδικασία και η ομάδα είναι έτοιμη για αυτήν την διαδικασία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο