fbpx

Οργανωμένοι και ανοργάνωτοι

Οργανωμένοι και ανοργάνωτοι

Μέσα Ιουνίου βρισκόμαστε και χθες (15/6) η Πρέμιερ Λιγκ έκανε την κλήρωση του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2023-24 και το οποίο θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου.

Μιλάμε για δύο μήνες πριν! Για να ξέρει κάθε ομάδα το αγωνιστικό της πρόγραμμα και να φτιάξει αναλόγως την προετοιμασία της, να δουλέψει τις περιόδους υψηλής έντασης, να ξέρει κάθε μια από τις 20 ομάδες με κάθε λεπτομέρεια, πότε θα πρέπει να φορτσάρει, πότε θα χαλαρώσει, τα πάντα. Για αυτό παραμένει πέρα από όλα τα άλλα το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη. Γιατί όλα είναι οργανωμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια…

Βασικότερο συστατικό της επιτυχίας της Πρέμιερ Λιγκ αποτελεί και το γεγονός ότι όποιες αποφάσεις παίρνονται είτε από την ίδια είτε από την Αγγλική Ομοσπονδία στο ξεκίνημα του καλοκαιριού για την σεζόν που έρχεται, δεν αλλάζουν ο κόσμος να χαλάσει!

Παίζουμε τότε πρωτάθλημα, τότε Λιγκ Καπ, τότε Κύπελλο. Δεν αποφασίζουν τώρα ότι πχ ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας θα διεξαχθεί στις 30 Μαίου στο Γουέμπλεϊ και όταν η διοργάνωση φτάσει στα προημιτελικά ξεκινούν οι συζητήσεις-φιάσκο, για το πότε και που θα γίνει ο τελικός, ούτε παίζουν την κολοκυθιά.

Ούτε φυσικά τίθεται θέμα αν μια ομάδα από το Λονδίνο φτάσει τον τελικό τότε αυτός θα γίνει σε άλλη πόλη. Αυτές είναι ελληνικές αστειότητες που διακωμωδούν το ποδόσφαιρο κάθε χρόνο, εντός κι εκτός συνόρων.

Ρωτήστε να μάθετε, από πότε γνωρίζουν οι Αγγλοι, όχι μόνο πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα τους αλλά και πότε θα γίνει η κλήρωση για το πρόγραμμα του. Και μετά ρωτήστε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, να σας πουν τους δικούς τους προγραμματισμούς για τη σεζόν 2023-24, να πεθάνετε στο γέλιο…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο