fbpx

Ντροπή σε όλους…

Ντροπή σε όλους…

Αληθεύει ότι οι διοικήσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ανακοίνωσαν ότι όσοι καταδικάστηκαν για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου του 2017 στον Βόλο, τους απαγορεύεται δια βίου να μπουν ξανά στην «OPAP Arena» και στην Τούμπα; Δεν αληθεύει!

Αληθεύει ότι από τους δεκάδες χούλιγκαν που λεηλάτησαν μια πόλη, ισοπέδωσαν ένα γήπεδο, κατέκλεψαν και κατέστρεψαν περιουσίες, έδειραν κόσμο, μαχαίρωσαν και μαχαιρώθηκαν στα αίσχη εκείνου του τελικού, πάνε φυλακή μόλις 8 άτομα; Περίπου άλλοι τόσοι πήραν τριετείς αναστολές και όλοι οι άλλοι αθωώθηκαν; Αληθεύει!

Με λίγα λόγια και μετά το σίριαλ έξι χρόνων η… δικαιοσύνη από το πανέρι αποφάνθηκε ότι στα αίσχη που παρακολουθούσαμε από την τηλεόραση σε απευθείας σύνδεση με το Πανθεσσαλικό στάδιο και επί τρεις ώρες μόλις 15-17 άτομα πήραν μέρος στις εχθροπραξίες. Οι υπόλοιποι μάλλον ήταν ηθοποιοί και γύριζαν κινηματογραφική ταινία! 

Ντροπή σε όλους: Νομοθέτες, δικαστικούς, δικηγόρους, παράγοντες, ΕΠΟ και στις στρατιές αλητείας που καλύπτονται από τους Συνδέσμους και από τις ΠΑΕ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τελείωσαν και οι αθλητικές δραστηριότητες και δεν θα μπορέσουν να κρεμάσουν οι οργανωμένοι στρατοί, τα γνωστά πανό συμπαράστασης στα κάγκελα των γηπέδων «Αδέλφια κρατάτε γερά»…

Υ.Γ. Δεν πρόκειται να πέσω από τα σύννεφα αν ανάλογες ποινές πέσουν και στους 12 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού. Γιατί όπως λένε και οι θρασύτατοι δικηγορίσκοι τους «είναι καλά παιδιά»…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο