fbpx

«Σκάει»… βόμβα στα τηλεοπτικά της Super League

«Σκάει»… βόμβα στα τηλεοπτικά της Super League

«Δεν μπορούμε πλέον να διατηρήσουμε αυτά τα επίπεδα δαπανών για τα αθλητικά δικαιώματα» είπε και αλλάζει άρδην τα τηλεοπτικά δεδομένα η εν λόγω ατάκα. Τη δήλωση έκανε ο Δημήτρης Μιχαλάκης, εκτελεστικός διευθυντής της COSMOTE TV και μέλος της Διοίκησης του Ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο του 10ου New Europe Market που έλαβε χώρα στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας!

Αυτό το είχατε… διαβάσει πρώτοι στο Apex Sports πριν από 5 ημέρες και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα διαμορφφωθεί το τηλεοπτικό τοπίο στο ελληνικό πρωτάθλημα, με δεδομένο ότι η COSMOTE δεν ξέρουμε πως σκοπεύει να κινηθεί!

Eίναι δεδομένο πως η συγκεκριμένη πλατφόρμα θέλει να ανανεώσει με ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο αναμέενται να… χτυπήσει (και) το Champions League, το Europa League και το Conference League για την τριετία 2024-27! Μια επένδυση που θα είναι όπως καταλαβαίνετε πολλών εκατομμυρίων και δεν ξέρουμε πως θα διαμορφώσει τα εγχώρια μπάτζετ της Κοσμοτέ!

Αυτή τη στιγμή είναι δεδομένο πως το καλύτερο ντιλ ανήκει στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει συμφωνήσει για 15 εκατ. ευρώ, την ώρα που ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ.

Και σίγουρα ο πρώτος και ο δεύτερος της χρονιάς που ολοκληρώθηκε θα αναζητήσουν ένα καλύτερο ντιλ, την ώρα που όντως η Κοσμοτέ θα τους προσφέρει αύξηση, αλλά σε καμία περίπτωση αύξηση τόσο γενναία που θα φτάνει τα χρήματα που παίρνει ο Ολυμπιακός! Πάντως, μένει να δούμε και το πως θα κινηθεί η NOVA, όπου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Όπως και να έχει, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί για την επόμενη ημέρα και αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο