fbpx

Πανιώνιος: Το… αστείο σενάριο της συγχώνευσης και η επόμενη μέρα στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος: Το… αστείο σενάριο της συγχώνευσης και η επόμενη μέρα στη Νέα Σμύρνη

Ο Πανιώνιος προετοιμάζεται για την 4η του χρονιά, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τους Νεοσμυρνιούς να θέλουν να αποτελέσει τη σεζόν, που ο αγαπημένος τους σύλλογος, ο «Ιστορικός» θα… βγει από τη συγκεκριμένη κατηγορία και θα κάνει το πρώτο βήμα, για την επιστροφή του, στη… φυσική του θέση, ανάμεσα στους κορυφαίους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο είδε το φως της δημοσιότητας, ένα δημοσίευμα που μόνο καλό δεν έκανε στις τάξεις του Συλλόγου, προκαλώντας αναβρασμό στην Πλατεία.

Συγκεκριμένα, γράφτηκε πως στον Πανιώνιο βρίσκονται σε συζητήσεις με την Κηφισιά για το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δυο ομάδων, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στη Super League 1.

Κάτι τέτοιο, προφανώς και δεν ισχύει και μάλιστα, ήρθε και η ανακοίνωση-διάψευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, αλλά και η… χιουμοριστική τοποθέτηση των οργανωμένων, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως κάθε σενάριο για συγχώνευση του Πανιωνίου δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα.

Το εγχείρημα του ΑΦΜ και η «φούσκα» του Ηρακλή

Το Apexsports.gr ωστόσο έχει το ρεπορτάζ πίσω από το δημοσίευμα που έβαλε «φωτιά» για πολύ λίγο όπως φάνηκε στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, πρώην παράγοντες του συλλόγου της πόλης με αρκετά μεγάλη οικονομική επιφάνεια, «πάλευαν» τα τελευταία χρόνια να φέρουν προς ψήφιση στη ΓΣ του Ερασιτέχνη, τη λύση αλλαγή ΑΦΜ του Πανιωνίου, προκειμένου όπως τόνιζαν «να απαλλαγεί από τα χρέη και να κάνει μια νέα αρχή», ενώ έφερναν και σαν πετυχημένο παράδειγμα αυτό του Ηρακλή, που πήρε το ΑΦΜ της Τρίγλιας Αμπελοκήπων και αγωνιζόταν κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2, ως «Ηρακλής»

Κάτι τέτοιο, φυσικά και δεν προχώρησε, καθώς στον Πανιώνιο τόνιζαν και τονίζουν πως «ο σύλλογος δεν θα αλλοιώσει ποτέ τα ιδανικά του, το όνομά του και την ιστορία του», με τους πρώην παράγοντας να επιμένουν και να προσπαθούν ενίοτε και… πλαγίως να φέρουν τα πάνω-κάτω στον Πανιώνιο.

Ωστόσο, πριν από μερικές εβδομάδες, «έσκασε» η «βόμβα» του Ηρακλή. Ο Μπόγκνταν Μάρα δικαιώθηκε για οφειλές από το μακρινό 2010 και παρά το γεγονός πως ο «Γηραιός» έχει αλλάξει αρκετές φορές από τότε ΑΦΜ, αφού διατηρεί το ίδιο όνομα, τα ίδια χρώματα και αγωνίζεται στο ίδιο στάδιο, πρόκειται για την ίδια ΠΑΕ και τα χρέη παραμένουν, όσα ΑΦΜ κι αν αλλάξει.

Υπόθεση που δημιουργεί δεδικασμένο, ρίχνει… ταφόπλακα στον ιστορικό σύλλογο του Ηρακλή, αλλά και στα όνειρα ορισμένων, να μετατρέψουν τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης, σε… Πανιώνιο Ασπροπύργου ή Πανιώνιο Κηφισιάς.

Πανιώνιος: Η επόμενη μέρα, τα χρέη και η ελπίδα

Στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο υπάρχει νέος αέρας διοικητικά. Οι παλιοί χορηγοί παραμένουν, ενώ προστέθηκαν και τα «χαρτιά» του Μάριου Μπίλιου και του Σπύρου Κάντζου. Άνθρωποι που δείχνουν πως θα βοηθήσουν τον Πανιώνιο να βγει από το «βούρκο» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Στη Νέα Σμύρνη ήρθαν σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Καμπάνταη, με τον πρώην διεθνή φορ να επιστρέφει στην Πλατεία, παίρνοντας το πόστο του Γενικού Αρχηγού, ενώ η διοικούσα επιτροπή έχει συζητήσεις τόσο με προπονητές, όσο και με ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ομάδα, που από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, θα δείξει τον απόλυτο στόχο που έχουν θέσει άπαντες στον Πανιώνιο:

Πως αυτή η σεζόν, θα αποτελέσει την τελευταία του Πανιωνίου στη Γ’ Εθνική και θα μπει το πρώτο λιθαράκι, της επιστροφής του «Ιστορικού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο