fbpx

«Μπαμ» από την Ισπανία: «Ο Παναθηναϊκός δίνει 8 εκατομμύρια ευρώ για Πινέδα» (pic)

«Μπαμ» από την Ισπανία: «Ο Παναθηναϊκός δίνει 8 εκατομμύρια ευρώ για Πινέδα» (pic)

Σφήνα για την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα φαίνεται πως μπαίνει ο Παναθηναϊκός, δίνοντας 8 εκατομμύρι ευρώ στη Θέλτα, σύμφωνα την εφημερίδα «Faro de Vigo».

Οι πράσινοι πάνε να κάνουν το κόλπο γκρόσο της θερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού η εφημερίδα «Faro de Vigo» τους θέλει να έχουν κάνει πρόταση στη Θέλτα για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Ο Πινέδα ίσως αποτελέσει την πρώτη πώληση για την ομάδα της Βίγο αυτό το καλοκαίρι. Η καταπληκτική σεζόν του Μεξικανού διεθνή στη Super League έχει προκαλέσει μάχη των τριών μεγάλων ομάδων της χώρας, που παλεύουν να τον αποκτήσουν. Η ΑΕΚ, που τον απέκτησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι, θέλει να αγοράσει τον παίκτη και έχει αρχίσει επαφές με τη Θέλτα για διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που δίνει τα περισσότερα για να τον αποκτήσει, με μια στιβαρή προσφορά 8 εκατ. ευρώ.
Την ώρα που περιμένει να μιλήσει με τον Ορμπελίν, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στην εθνική ομάδα του Μεξικού, η Θέλτα είναι θετική στο να δεχτεί την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν αποκλείεται να κάνει νέα προσφορά. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή, χωρίς ακόμα να έχει καταθέσει πρόταση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο