fbpx

Πήρε το μπαράζ και σώθηκε η Βερόνα (vid)

Πήρε το μπαράζ και σώθηκε η Βερόνα (vid)

Την παραμονή της στη Serie A πανηγυρίζει η Βερόνα, που επικράτησε της Σπέτσια με 3-1 στον μεταξύ τους αγώνα μπαράζ.

Οι δυο ομάδες τερμάτισαν ισόβαθμες στην κανονική διάρκεια κι έτσι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία κρίθηκε σε αγώνα μπαράζ, σε ουδέτερη έδρα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα από νωρίς, αφού άνοιξαν το σκορ στο 5ο μόλις λεπτό με τον Φαραόνι. Η απάντηση από τη Σπέτσια ήταν άμεση, καθώς στο 15’ ο Αμπαντού έκανε το 1-1. Η χαρά της όμως δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 26’ ο Ενγκόνζ πέτυχε το 1-2 και στο 38’ το 1-3, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Βερόνα ήλεγχαν τον ρυθμό και κρατούσαν σχετικά εύκολα το προβάδισμά τους, καθώς οι γηπεδούχοι δε μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί. Στο 68’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν. Ο Φαραόνι είδε την κόκκινη κάρτα για εκούσιο χέρι και άφησε τη Βερόνα με παίκτη λιγότερο, ενώ ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τη Σπέτσια. Ο Ενζολά αστόχησε από την άσπρη βούλα και στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία να μειώσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι, έχοντας μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Έτσι, το 1-3 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η Βερόνα εξασφάλισε την παραμονή της, ενώ η Σπέτσια υποβιβάστηκε στη Serie B.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σπέτσια – Βερόνα 1-3 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Σπέτσια – Βερόνα 1-3 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNi8xMS8yMC81NV81MF82NDg2MzRkNjQ4ZGU5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M39S”,”uploadDate”:”2023-06-11T20:54:34.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cta4aaymjuoh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο