fbpx

Νάρεϊ: «Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε, το εκτιμώ»

Νάρεϊ: «Σας ευχαριστώ που με επιλέξατε, το εκτιμώ»

Μπορεί ο κόσμος να ψήφισε τον Γιάννη Κωνσταντέλια ως τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, όπως προέκυψε μέσα από την ψηφοφορία της Super League, ωστόσο οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά», είχαν άλλη άποψη. Νικητής του Players’ Player of the Year για τη σεζόν 2022-23, όπως τον ανέδειξαν οι συμπαίκτες του, είναι ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Νάρεϊ έπαιξε σε 35 αγώνες, σημείωσε οκτώ γκολ, ενώ μοίρασε και 11 ασίστ. Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν στάθηκε άτυχος καθώς ένα πρόβλημα υγείας τον κράτησε μακριά από την αγωνιστική δράση, αλλά πλέον έχει επανέλθει, προπονείται ατομικά και προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας περιόδου. Οι συμπαίκτες του αναγνώρισαν την προσφορά του σε μία δύσκολη σεζόν, με πολλά σκαμπανεβάσματα και τον τίμησαν με την ψήφο τους, χαρίζοντάς του το βραβείο του πολυτιμότερου.

Ο Γερμανός εξτρέμ κέρδισε στα σημεία τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος στην κορυφαία του σεζόν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων», εξελίχθηκε ως τον απόλυτο ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας, πήγε κι αυτός το περασμένο καλοκαίρι στην Τούμπα, πήρε την θέση του βασικού από την αρχή, έκανε εξαιρετικά παιχνίδια και έδειξε πως το μέλλον του ανήκει.

Μάλιστα, ο 29χρονος πρώην άσος της Φορτούνα Ντίσελντορφ με ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τους συμπαίκτες του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ταπεινά ευγνώμων στην ομάδα που με επέλεξε για το βραβείο του παίκτη της σεζόν, πραγματικό το εκτιμώ. Σας ευχαριστώ παιδιά που με παρακινείτε να συνεχίσω με το υψηλότερο επίπεδο αφοσίωσης καθημερινά. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που μας υποστήριξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και έκαναν την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα, πολύ εύκολη. Σας ευχαριστώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο