fbpx

Μακρής για Ποστέκογλου: «Καλός προπονητής, πουλούσε μπάλες πριν τον φέρω στην Παναχαϊκή…»

Μακρής για Ποστέκογλου: «Καλός προπονητής, πουλούσε μπάλες πριν τον φέρω στην Παναχαϊκή…»

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι προπονητής της Τότεναμ και γι’ αυτόν μίλησε ο παράγοντας που τον είχε φέρει το 2008 στην Παναχαϊκή, ο Κώστας Μακρής.

«Πριν έρθει στην Ελλάδα ο Ποστέκογλου, πουλούσε μπάλες σε ένα μαγαζί στη Μελβούρνη! Προσπαθούσε να βρει ομάδα και δεν τον έπαιρναν ούτε στη Γ’ Εθνική της Αυστραλίας», δήλωσε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο ομογενής επιχειρηματίας.

Και πρόσθεσε: «Τον έφερα στην Ελλάδα και τον έδιωξαν. Μην τα λέμε τώρα γιατί θα μας κάνουν μηνύσεις. Ως προπονητής είναι φανταστικός, ως άνθρωπος δεν έχει παιδεία. Τον συνάντησα στο Ντουμπάι με την εθνική Αυστραλίας και δεν ήρθε καν να μου μιλήσει. Εκείνη την ημέρα είχαν έρθει να με χαιρετήσουν όλοι οι παλαίμαχοι της εθνικής και μου έλεγαν «ρε πρόεδρε εσύ τον έκανες προπονητή και δεν σου μιλάει». Περίμενα ότι θα φτάσει ψηλά και να προπονήσει ομάδες σε υψηλό επίπεδο. Το έλεγα από τότε και με κοροϊδευαν».

Στις δηλώσεις του ο Μακρής μίλησε και για την Παναχαϊκή:
«Αγάπησα πολύ την Παναχαϊκή, ο κόσμος με λάτρευε. Είχαμε 12.000 με τη Ρόδο, με τον Παναιτωλικό, με τη Θύελλα Πατρών και τώρα δεν πάει κανείς στο γήπεδο. Ηθελα να κλάψω όταν έβλεπα το παιχνίδι με την Κηφισιά, δεν ήταν κανένας στο γήπεδο. Μερικά παιχνίδια έχω δεν στην τηλεόραση, μην φανταστείτε. Μετά το έκοψα γιατί δεν μπορώ να βλέπω όλο αυτό το σκηνικό.

Πού να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο μετά την Παναχαϊκή; Μου έφαγαν ένα σωρό λεφτά και ακόμα είμαστε στα δικαστήρια. Στην Ελλάδα κινδυνεύεις να σε κλείσουν και φυλακή. Πριν από λίγες ημέρες, φιλοξένησα στο σκάφος μου τον πιο γνωστό CEO τράπεζας της Αυστραλίας και τον έκανα μια κρουαζιέρα. Οι πρωθυπουργοί με σέβονται. Η τελευταία μαρίνα που κατασκεύασα αναδείχθηκε η κορυφαία της Αυστραλίας και πριν από λίγο καιρό οι Καρντάσιανς πάντρεψαν ένα ζευγάρι εκεί.

Και να ασχοληθώ με 80.000 ευρώ που μου ζητούσαν και με κατηγορούσαν; Τώρα καταλαβαίνουν όλοι ότι με μένα χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία τότε. Εγώ ήθελα να ανεβάσω την Παναχαϊκή στη Super League 1 και να παίξει στην Ευρώπη! Αυτό ήταν το όνειρό μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο