fbpx

Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα καταδικάζουν το χτύπημα στον Μπιράγκι

Γουέστ Χαμ και Φιορεντίνα καταδικάζουν το χτύπημα στον Μπιράγκι

Οι ενημερώσεις των δύο ομάδων με αφορμή το χτύπημα του Κριστιάνο Μπιράγκι από πλαστικό ποτήρι κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa Conference League.

Η Γουέστ Χαμ καταδίκασε τη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών της, ενώ η Φιορεντίνα σημείωσε ότι το περιστατικό επηρέασε την απόδοση των παικτών της.

«Η Γουέστ Χαμ καταδικάζει ανεπιφύλακτα τη συμπεριφορά ενός μικρού αριθμού ατόμων που πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του τελικού του UEFA Europa Conference League», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος της Premier League.

«Αυτές οι ενέργειες δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο και δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τις αξίες του ποδοσφαιρικού μας συλλόγου και της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων μας, που συμπεριφέρθηκαν άψογα στην Πράγα αυτή την εβδομάδα και τις δύο τελευταίες σεζόν μας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σύμφωνα με την προσέγγισή μας μηδενικής ανοχής, οποιοσδήποτε εντοπιστεί θα δοθούν τα στοιχεία του στην αστυνομία και θα τιμωρηθεί με επ’ αόριστον αποκλεισμό και ως εκ τούτου δεν θα μπορεί να εισέλθει στο Στάδιο του Λονδίνου και να ταξιδέψει με τον σύλλογο».

Η Φιορεντίνα καταδίκασε το περιστατικό:

«Αυτή η απαράδεκτη συμπεριφορά προφανώς επηρέασε την απόδοση του ποδοσφαιριστή και των συμπαικτών του, αποσπώντας την προσοχή τους από τα ποδοσφαιρικά θέματα λόγω των απειλών για τη δική τους ασφάλεια.

Ο σύλλογος είναι βέβαιος ότι η UEFA θα αξιολογήσει διεξοδικά το περιστατικό και θα τιμωρήσει δεόντως τους υπεύθυνους για αυτήν την πράξη, δίνοντας την κατάλληλη απάντηση και δίνοντας το παράδειγμα ώστε να μην ξανασυμβούν τέτοιες καταστάσεις».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο