fbpx

Αζάρ: 115 εκατομμύρια ευρώ για μια αόρατη θητεία

Αζάρ: 115 εκατομμύρια ευρώ για μια αόρατη θητεία

Στις 1/7 του 2019 η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει την απόκτηση του Εντέν Αζάρ έναντι 115 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι φίλοι της Ρεάλ ήταν ενθουσιασμένοι με την αγορά του Βέλγου άσου, ο οποίος πήγε στη Μαδρίτη με τις καλύτερες των συστάσεων από την Αγγλία και την Τσέλσι.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όσο καλά θα περίμενε κανείς, και για την ακρίβεια δεν κατάφερε επ’ ουδενί ο Βέλγος να δικαιολογήσει το ποσό που δαπανήθηκε για εκείνον.

Στην πρώτη του σεζόν (19/20) , ο Αζάρ πήρε στα πόδια του 22 συμμετοχές και έγραψε μόλις ένα γκολ και φυσικά η γκρίνια ήταν αρκετή.

Η επόμενη σεζόν τον βρήκε με 21 συμμετοχές και 4 γκολ , όμως δεν μπορούσε καμία περίπτωση να πείσει κανέναν πως είναι ο παίκτης που η Ρεάλ έψαχνε για να την βοηθήσει.

Την τρίτη του σεζόν στην Μαδρίτη τα νούμερα του ήταν ίδια με της προηγούμενης (21 συμμετοχές, 4 γκολ) , ωστόσο με περισσότερους τραυματισμούς και πολλά κιλά παραπάνω που έκαναν άπαντες να ζητάνε την απομάκρυνση του από τον σύλλογο.

Η σεζόν 21/22 , ήταν ακόμη μια αποτυχημένη χρόνια για τον Βέλγο που δεν μπορούσε με τίποτα να βρει τα πατήματα του και αποτελούσε ξένο σώμα στην Ρεάλ, με τον Κάρλο Αντσελότι να τον έχει ως λύση ανάγκης.

Η φετινή σεζόν τελείωσε με τον Εντέν να μετράει 10 συμμετοχές και μόλις 1 γκολ, αφού ο Ιταλός προπονητής δεν τον υπολόγισε ούτε μια στιγμή.

Έτσι ήρθε η στιγμή που ο Αζάρ θα αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να έχει αφήσει κάτι αξιόλογο πίσω και με τους φιλάθλους της Βασίλισσας να τον θυμούνται ως μια κακή ανάμνηση.

Όσα πέτυχε ο Αζάρ με την Ρεάλ Μαδρίτης:

76 συμμετοχές, 7 γκολ και 12 ασίστ
1 Champions League
2 Spanish Champion
1 FIFA World Cup
2 Spanish Cup
1 UEFA Super Cup
1 Spanish Super Cup

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο