fbpx

Νέα πρόταση ανανέωσης της Σλάβια Πράγας στον Λινγκρ

Νέα πρόταση ανανέωσης της Σλάβια Πράγας στον Λινγκρ

Οι Τσέχοι έριξαν και το τελευταίο τους χαρτί στο τραπέζι βελτιώνοντας την προσφορά τους στον 25χρονο μεσοεπιθετικό, Οντρέϊ Λινγκρ, αν και είναι προετοιμασμένοι για το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

Ο Οντρέι Λινγκρ είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά φέτος στην Σλάβια Πράγας μετρώντας 15 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.

Το συμβόλαιο του με την Σλάβια Πράγας λήγει το 2024 και εάν δεν επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί του κινδυνεύει να τον χάσει του χρόνου χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Η τσέχικη ομάδα έχει κάνει προσπάθειες να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να θέλει να κυνηγήσει ένα νέο τσάλεντζ στην καριέρα του.

Ο προπονητής της ομάδας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει Λινγκρ, ωστόσο με τις απαντήσεις του έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι ο παίκτης σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από την Τσεχία αναφέρουν ότι η Σλάβια Πράγας έκανε νέα πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Όντρει Λινγκρ. Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο θυμίζουμε ότι οι προηγούμενες – αρκετές – προσπάθειες είχαν πέσει σε τοίχο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο