fbpx

Σαμπντόρια: Απόλυτη ανατριχίλα στη Γένοβα – Το «αντίο» στον Φάμπιο Κουαλιαρέλα (vid)

Σαμπντόρια: Απόλυτη ανατριχίλα στη Γένοβα – Το «αντίο» στον Φάμπιο Κουαλιαρέλα (vid)

Ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του και αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο την αγαπημένη του Σαμπντόρια, στο τελευταίο της εντός έδρας ματς με τη Σασουόλο για φέτος, με την «Ντόρια» να υποβιβάζεται στη Serie B.

Ο Ιταλός διεθνής με δάκρυα στα μάτια είπε «αντίο» στους αγωνιστικούς χώρους, με τους οπαδούς της Σαμπντόρια να τον αποθεώνουν δακρυσμένοι.

Μάλιστα, όταν βγήκε ως αλλαγή στο 88ο λεπτό του αγώνα της ομάδας του και αποθεώθηκε από σύσσωμο το γήπεδο που του είχε δημιουργήσει και ένα πανέμορφο αφιερωματικό κορεό.

Ο ίδιος ο παίκτης προσπάθησε να μη «λυγίσει» κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από τον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν τα κατάφερε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:””Δάκρυσε” η μισή Γένοβα στο ”αντίο” του θρυλικού Κουαλιαρέλα!”,”description”:””Δάκρυσε” η μισή Γένοβα στο ”αντίο” του θρυλικού Κουαλιαρέλα!”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNS8yNi8yMC81NV8xNV82NDcxMWNiM2Q4NmMyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M54S”,”uploadDate”:”2023-05-26T20:52:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cswi8qq6bpvd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο