fbpx

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο Ιραόλα και Μαρθελίνο

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο Ιραόλα και Μαρθελίνο

Συνεχίζεται το «σαφάρι» του Ολυμπιακού και του Αντόνιο Κορδόν για το νέο προπονητή που θα οδηγήσει και πάλι τους Πειραιώτες, στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων» είναι δεδομένο ότι έχει προχωρημένες επαφές με προπονητές, θέλοντας ωστόσο να τρέξουν οι εξελίξεις για να προχωρήσει στα διαδικαστικά, τις κάθε υπόθεσεις.

Δύο τεχνικοί που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο 59χρονος Κορδόν και φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας του, είναι οι Ισπανοί Μαρθελίνο και Ιραόλα.

Ο Μαρθελίνο φέρεται να έχει δεχθεί μία δελεαστική από οικονομικής άποψης πρόταση από τα Εμιράτα και το Κατάρ, ωστόσο φέρεται να προτιμά να παραμείνει σε σύλλογο της La Liga την επόμενη σεζόν, βάζοντας… δύσκολα στον Κορδόν, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιραόλα, από τη μεριά του, αρέσει στον Κορδόν και χθες έγινε γνωστό ότι αποχωρεί οριστικά από τη Ράγιο Βαγεκάνο, όμως η υπόθεσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη γιατί έχει προτάσεις από την Αγγλία, ενώ και η Βιγιαρεάλ καλοβλέπει την περίπτωσή του..

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο