fbpx

«Κλέβει» παίκτη από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

«Κλέβει» παίκτη από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ

Οι νίκες της ΑΕΚ δεν έχουν να κάνουν μόνο αγωνιστικά αλλά και στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Σταύρος Πήλιος (και ο αδερφός του, Αλέξης) προβάρουν τα «κιτρινόμαυρα»

Στην Ενωση σε όλη τη διάρκεια της σεζόν υπήρχε συνεχώς μια “βιοψία” για μεταγραφικούς στόχους και σταδιακά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται οι κινήσεις.

Η πρώτη αφορά το εσωτερικό μέτωπο, με την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον 23χρονο αριστερό μπακ να εμφανιζόταν εδώ και καιρό να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα Ιωάννινα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει το ποσό των 150.000 ευρώ για την αγορά του παίκτη, ώστε να τον «καπαρώσουν».

Όμως, η ΑΕΚ έκανε γερό μπάσιμο στην υπόθεση, καθώς υπάρχει πολύ θετική άποψη για την αξία του Πήλιου.

Ο Πήλιος είχε προτίμηση προς την ΑΕΚ, καθώς εκτιμά πως μπορεί να βρει περισσότερες ευκαιρίες για να δείξει τις ικανότητες του, ενώ έχει και την έγκριση του Ματίας Αλμέιδα που τον παρακολούθησε σε πολλά παιχνίδια.

Ο νεαρός παίκτης ντεμπουτάρισε φέτος στο ματς κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η μία από τις δύο ασίστ που είχε στις 24 συμμετοχές του, ήταν κόντρα στην ΑΕΚ στη νίκη του ΠΑΣ με 2-1.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο