fbpx

Σύσκεψη και αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Σύσκεψη και αποφάσεις για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου και την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν, στον ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των κορυφαίων στελεχών για τον απολογισμό της χρονιάς και τον σχεδιασμό της επόμενης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκλείστηκε πολύ νωρίς στην Ευρώπη, έχασε στον τελικό του Κυπέλλου και τερμάτισε τέταρτος στο πρωτάθλημα, με μια κακή παρουσία στα πλέι-οφ. Συνεπώς, η χρονιά μόνο επιτυχημένη δε μπορεί να λογίζεται.

Στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη το απόγευμα της Παρασκευής, παρόντες ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης, ο αθλητικός διευθυντής Ζοσέ Μπότο, και εκ μέρους της διοίκησης οι Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος), Κυριάκος Κυριάκος (μέλος και υπεύθυνος επικοινωνίας) και Κώστας Φωτιάδης (δικηγόρος του Ιβάν Σαββίδη).

Για τα αποτελέσματα της συζήτησης θα ενημερωθεί, φυσικά, ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος είναι κι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για το πώς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ στο σχεδιασμό του ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο