fbpx

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι κινήσεις στήριξης στον Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι κινήσεις στήριξης στον Βινίσιους

Τα όσα διαδραματίστηκαν (και) στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (21/5) στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια, με τις ρατσιστικές συμπεριφορές οπαδών των «νυχτερίδων» εναντίον του Βινίσιους Τζούνιορ, έχουν πάρει τεράστια έκταση στην Ισπανία, με όλη την αθλητική κοινότητα να στηρίζει τον αγώνα του Βραζιλιάνου επιθετικού εναντίον του ρατσισμού.

Η δε διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ετοιμάζει δύο ξεχωριστές κινήσεις στήριξης προς τον ποδοσφαιριστή της στον αυριανό (24/5, 20:30) αγώνα με τη Ράγιο Βακεγάνο στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την 36η αγωνιστική της LaLiga.

Οι «μερένχες» θα κρεμάσουν ένα τεράστιο πανό στο γήπεδο που θα καλύψει όλη την «τηλεοπτική» πλευρά της εξέδρας, στο οποίο θα υπάρχει ένα σκληρό μήνυμα κατά του ρατσισμού, ενώ στο 20ό λεπτό του παιχνιδιού (λόγω του «20» που φοράει στη φανέλα του ο Βραζιλιάνος άσος) θα διακοπεί το ματς για να φωνάξει ο κόσμος το όνομα του Βινίσιους και να αποδοκιμάσει τους ρατσιστές.

Τη Δευτέρα (22/5) η Ρεάλ με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε επίσης όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο, οι οποίοι έχουν σταθεί στο πλευρό του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο